Οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές καταστάσεις μετά την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ και το χάος σοκάρει όλο τον πλανήτη.

Η πολιτική που ακολούθησε ο Τραμπ, καλώντας τους οπαδούς του να συγκεντρωθούν στο Καπιτώλιο, οδήγησαν σε μια εκρηκτική κατάσταση που ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ και πολλοί ζήτησαν από τον Αμερικανό πρόεδρο να προχωρήσει σε μια κίνηση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχουν βουλευτές που ζητούν την καθαίρεση του Τραμπ, θεωρώντας πως η παραμονή του στην προεδρία των ΗΠΑ είναι επικίνδυνη και επιζήμια για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που θέλει και τους Δημοκρατικούς να ζητούν την καθαίρεση Τραμπ για να μπει τέλος στο εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» με καταιγιστικούς ρυθμούς και πλέον κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο καθαίρεσης του Αμερικανού προέδρου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο