Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MEGA : Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό των αδελφών στην Αλβανία

MEGA : Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό των αδελφών στην Αλβανία

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA, ο συμμαθητής  της Χριστίνας, ο 59χρονος που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της, την είχε επισκεφτεί αιφνιδιαστικά στο σχολείο, με την άτυχη γυναίκα να τον συστήνει ως άντρα της

Το διπλό φονικό των αδελφών, που τα τελευταία χρόνια είχαν βρει καταφύγιο στην Καβάλα, άνοιξε τα στόματα με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
«Μπορεί να έβγαζε χαρά, να ήταν χαρούμενη, να χόρευε και λοιπά αλλά δεν μιλούσε για την ζωή της γενικά. Η Χριστίνα κατά καιρούς έλειπε 1-2 μήνες. Ήταν εκνευρισμένη στη συμπεριφορά της σαν κάτι να την ενοχλούσε» ανέφερε στο MEGA ένας φίλος του θύματος.

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA, ο συμμαθητής  της Χριστίνας, ο 59χρονος που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της, την είχε επισκεφτεί αιφνιδιαστικά στο σχολείο, με την άτυχη γυναίκα να τον συστήνει ως άντρα της.

«Απλώς είπε από εδώ ο άντρας μου και έκατσε σιωπηλός γιατί δεν ήξερε και πολλά ελληνικά. Έκατσε σιωπηλά, παρακολούθησε το μάθημα, σχόλασε και έφυγαν μαζί» πρόσθεσε.

Η Χριστίνα δούλευε τα πρωινά σε σπίτια και τα απογεύματα φοιτούσε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας της Καβάλας. Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA  την βλέπουμε σε μαθητικές παρελάσεις με τους συμμαθητές της.

«Την Χριστίνα την είχα πάρει για να με βοηθήσει γιατί έχω τον σύζυγο μου στο κρεβάτι. Και την κράτησα 6 μήνες περίπου στο σπίτι. Μετά έφυγε πήγε στη Γαλλία μου είπε. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “νονά φεύγω, πάω στη Γαλλία”» ανέφερε η νονά του θύματος.

Μοιραίο το τελευταίο ταξίδι

Το πρόσφατο ταξίδι της στα Τίρανα για να περάσει τις γιορτές κοντά στην οικογένεια της έμελλε να αποβεί μοιραίο.

«Ήρθε η μεγάλη μου αδερφή από την Ελλάδα η Κριστίνα στα Τίρανα τώρα για τις γιορτές και μου είπε έχω κάνει αδερφέ μου ένα τεράστιο λάθος που δεν συγχωρείται και μου τα είπε όλα» υποστήριξε ο αδελφός των θυμάτων Μπακσίμ Μετάνι.

Το μαρτύριο με τις καταγγελλόμενες εγκυμοσύνες και την πώληση των μωρών, δεν ήταν το μοναδικό για τις δυο αδελφές. Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο οι δυο αδελφές, Ζανέτα και Χριστίνα χαμογελούν δίπλα στον δολοφόνο τους. Είναι ο άνδρας, που εν γνώσει της νόμιμης συζύγου του, διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση και με τις δύο.

Η περίπλοκη αυτή ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται και στην επόμενη γενιά καθώς, ο γιος του 59χρονου δράστη και της νόμιμης συζύγου του, είναι παντρεμένος με την μικρότερη αδερφή των θυμάτων.

«Την ημέρα των Χριστουγέννων πρέπει να ξεκίνησε η ένταση γιατί η Χριστίνα είχε καλέσει την οικογένεια και κάποιους άλλους στενούς συγγενείς και η ένταση έφτασε στα άκρα γιατί ο δράστης δεν ήταν καλεσμένος» σημείωσε η αδελφή των θυμάτων, Άνχελα.

Θολωμένος ο 59χρονος πήγε στο διαμέρισμα τους και τις σκότωσε εν ψυχρώ με καλάζνικοφ μπροστά στα μάτια του 14χρονου γιου της μίας.

«Εκείνες κάθονταν εκεί. Ήταν εκτός ελέγχου. Νόμιζα θα σκοτώσει και έμενα. Ήταν σαν να μην έχει συναισθήματα αυτός. Ήταν τρομακτικός, με τρόμαζε» υποστήριξε ο γιος του δράστη.

Λίγα λεπτά μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Έγινε πολύ γρήγορα ,δεν καταλάβαμε πολλά. Μόνο όταν είδα τον δράστη να έχει βάλει το όπλο κάτω από το πηγούνι του, έτρεμε το χέρι του. Κλειστήκαμε στο δωμάτιο, δεν θέλαμε να δούμε την αυτοκτονία, ακούσαμε έναν πυροβολισμό νομίζαμε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του και επί 5 λεπτά τρέμαμε και παίρναμε τηλέφωνο το ασθενοφόρο» πρόσθεσε η Άνχελα.

Η αποτρόπαια δολοφονία απέκρυπτε και το κύκλωμα εμπορίας βρεφών καθώς, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τ’ αδέρφια των θυμάτων, ο 59χρονος εξέδιδε για χρόνια τις δυο γυναίκες στην Ελλάδα, τις άφηνε έγκυες ενώ είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα πωλήσεις.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024