Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καπιτώλιο : Δείτε τους... εκκεντρικούς πρωταγωνιστές της εισβολής

Καπιτώλιο : Δείτε τους… εκκεντρικούς πρωταγωνιστές της εισβολής

Το προφίλ των οπαδών του Τραμπ που συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο και εκείνων που εισέβαλλαν είναι δύσκολο να αναλυθεί...

Το προφίλ των οπαδών του Τραμπ που συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο και εκείνων που εισέβαλλαν είναι δύσκολο να αναλυθεί.

Σίγουρα πάντως μέσα σε αυτό το ετερόκλητο πλήθος ξεχωρίζουν και γραφικές ή εκκεντρικές φιγούρες, όπως ο κερασφόρος άνδρας υποστηρικτής συνωμοσιολογικής θεωρίας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διεξάγει μυστικό πόλεμο κατά σατανιστών παιδόφιλων.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Τα φωτογραφικά καρέ αποτυπώνουν τις στιγμές κατά την βίαιη είσοδο διαδηλωτών μέσα στο κογκρέσο…

Η βραδινή εικόνα του Καπιτωλίου με τους χιλιάδες διαδηλωτές στην είσοδο του και τις λάμψεις, θυμίζει εικόνες από την κόλαση του Δαντη… Το κογκρέσο μοιάζει να φλέγεται…

Ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές, διακρίνονται οι πρωταγωνιστές της εισβολής…

Φιγούρα που κυριάρχησε με την ενδυμασία του στα μέσα ενημέρωσης είναι ο κερασφόρος άνδρας που ακούει στο όνομα Τζέικ Αντζέλι. Πρόκειται για τον 32χρονο ημίγυμνο άνδρα με τατουάζ της αμερικάνικης σημαίας στο πρόσωπο του, ο οποίος δηλώνει Σαμάνος και είναι υποστηρικτής της συνομοσιωλογικής θεωρίας QANON που υποστηρίζει ότι ο Τράμπ διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον σατανιστών παιδόφιλων που ανήκουν στην ελίτ των ΗΠΑ.

Ο Σαμανος στο λογαριασμό του στο Facebook το Νοέμβριο αυτοαποκαλείται Λύκος του Γελλοουστοουν και ανταλλάσσει χειραψία με τον προσωπικό δικηγόρο του Τράμπ, τον Ρούντι Τζουιάνι, ο οποίος λίγες ώρες πριν ξεσπάσουν τα βίαια επεισόδια παρότρυνε του υποστηρικτές να επιδιώξουν μια δίκη μέσω της μάχης.

Ο 60χρονος Ρίτσαρντ Μπάρνετ γνωστός και ως Μπίνγκο ήταν ο άνδρας που πόζαρε επιδεικτικά με τα πόδια επάνω στο γραφείο της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ορκισμένης εχθρού του Προέδρου Τράμπ.

Ο Ρίτσαρντ Μπίνγκο Μπάρνετ βγαίνοντας από το Καπιτώλιο καυχιόταν ότι όχι μόνο έχει γράψει ένα επιθετικό σημείωμα στην Πελόζι αλλά οτι έβαλε τα πόδια του ψηλά και έξυνε… τα απόκρυφά του…

Σε μια άλλη φωτογραφία ο Μπάρνετ εμφανίζεται να κουνάει επιδεικτικά έναν φάκελο που πήρε από το γραφείο της προέδρου της βουλής.

Στο γραφείο της Πελόζι φωτογραφία αποτυπώνει ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε «δεν θα κάνουμε πίσω…»

Δεν λείπουν και οι φωτογραφίες του Μπάρνετ στις οποίες ποζάρει με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό!

Ένας άλλος άνδρας φεύγοντας από το Καπιτωλίο δεν παρέλειψε να πάρει μαζί του ένα μικρό αναμνηστικό …ξύλινο αναλόγιο… Ο Ανταμ Τζόνσον πτυχιούχος ψυχολογίας από την Φλόριντα αποφάσισε να …δανειστεί το αναλόγιο της αίθουσας του κογκρέσου, ποζάροντας στην κάμερα. Ωστόσο λίγο αργότερα οι φωτογραφίες αυτές που τον ενοχοποιούν… κατέβηκαν από τον λογαριασμό του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους εισβολείς του Καπιτωλίου βρέθηκαν και εκλεγμένοι πολιτικοί όπως ο Rick Saccone, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την βουλή το 2018. Ο Σακονι στις φωτογραφίες του καυχιόταν ότι εισβάλαμε στο Καπιτώλιο και πως η εμπροσθοφυλακή μας έριξε τα κιγκλιδώματα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024