Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρίδης στο MEGA: Αυτό ήταν το πολιτικό τέλος του Ντόναλντ Τραμπ

Καιρίδης στο MEGA: Αυτό ήταν το πολιτικό τέλος του Ντόναλντ Τραμπ

Τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο σχολίασε στο MEGA ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης

Τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο σχολίασε στο MEGA ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης.

«Το συναίσθημα είναι θλίψη, για κάθε δημοκράτη οπουδήποτε στη Γη, καθώς οι ΗΠΑ είναι η παλαιότερη και ισχυρότερη δημοκρατία και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διάδοση της δημοκρατίας παγκοσμίως» σημείωσε ο κ. Καιρίδης.

«Οι εικόνες είναι πολύ αποσταθεροποιητικές, όχι μόνο για την Αμερική, αλλά για όλο τον κόσμο και γι’ αυτό έγιναν παγκόσμια είδηση αμέσως» πρόσθεσε ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Καιρίδη, ο πρόεδρος Τραμπ, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, προέτρεψε τους οπαδούς του να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές που έκανε, φτάνοντας τις 62.

«Πολιτικά, ο Τραμπ αυτοκτόνησε» σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως «το ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο εξανεμίζεται».

«Όταν ήρθε στην εξουσία ο Τραμπ, οι Ρεπουμπλικανοί είχαν τον έλεγχο και των τριών σωμάτων εξουσίας. Πλέον τα έχασαν όλα» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καιρίδης, τονίζοντας πως στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα υπάρχει έντονη δυσθυμία, για το τι πήγε λάθος και δόθηκε η ηγεσία στους Δημοκρατικούς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024