Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Στην Τρίπολη με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο

Ολυμπιακός : Στην Τρίπολη με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με φόρα από το 3-0 επί της ΑΕΚ στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, σε ένα ματς όπου ψάχνει το τρίποντο για να βρεθεί ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» με 3-0, δίνει ακόμη ένα κομβικό και πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (19:30) τους Αρκάδες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και θέλουν να φύγουν με το τρίποντο, προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Οι Πειραιώτες έρχονται με φόρα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και με διπλό θα έχουν κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα του απαιτητικού προγράμματος που έχουν, βάζοντας τις βάσεις για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς, όπως και το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του, όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Πιο συγκεκριμένα, ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια στην Τρίπολη, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας (θέση διεκδικεί με το «καλημέρα» και ο Ρέαμπτσιουκ).

Στον άξονα θα αγωνιστεί ένας εκ των Καμαρά ή Εμβιλά μαζί με τον Πέπε και τον Βαλμπουενά σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Στο ένα άκρο θα είναι ο Μασούρας, στο άλλο ο Ραντζέλοβιτς ή ο Βρουσάι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Μπα, Παπαδόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπρούμα, Φορτούνης και Σουντανί.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024