Ολυμπιακός : Στην Τρίπολη με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο
Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με φόρα από το 3-0 επί της ΑΕΚ στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, σε ένα ματς όπου ψάχνει το τρίποντο για να βρεθεί ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» με 3-0, δίνει ακόμη ένα κομβικό και πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.
Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (19:30) τους Αρκάδες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και θέλουν να φύγουν με το τρίποντο, προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.
Οι Πειραιώτες έρχονται με φόρα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και με διπλό θα έχουν κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα του απαιτητικού προγράμματος που έχουν, βάζοντας τις βάσεις για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς, όπως και το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του, όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.
Πιο συγκεκριμένα, ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια στην Τρίπολη, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας (θέση διεκδικεί με το «καλημέρα» και ο Ρέαμπτσιουκ).
Στον άξονα θα αγωνιστεί ένας εκ των Καμαρά ή Εμβιλά μαζί με τον Πέπε και τον Βαλμπουενά σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Στο ένα άκρο θα είναι ο Μασούρας, στο άλλο ο Ραντζέλοβιτς ή ο Βρουσάι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Μπα, Παπαδόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπρούμα, Φορτούνης και Σουντανί.
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442