Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος : «Κομβικός μήνας για τους στόχους μας ο Ιανουάριος»

Μάντζιος : «Κομβικός μήνας για τους στόχους μας ο Ιανουάριος»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Βόλο και στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του.

Ο Άρης αφήνει πίσω την ήττα από την Λαμία και στρέφει τη προσοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε οτι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη για να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τα αίτια της ήττας από τη Λαμία: «Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας στον κακό αγωνιστικό χώρο βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2-0. Αυτό έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο μας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με κάποιες φάσεις, δεν το καταφέραμε όμως. Αλλά πιστεύω ο βασικός παράγοντας για την ήττα μας ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τη Λαμία: «Το ματς στράβωσε με το καλημέρα. Υπάρχουν πράγματα που κρατάμε, τα αναλύσαμε και τα μεταφέρουμε στους παίκτες μας. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν δεν έχουμε περιθώρια να ασχολούμαστε, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σε 40 ημέρες δίνουμε 13 παιχνίδια, ένα ανά τρεις ημέρες, οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.Το σημαντικό είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία για να κερδίσουμε. Αναλύσαμε τον αντίπαλο και ευελπιστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Βόλο και την αποχώρηση του Ουάρντα: «Είναι καλή ομάδα, ενισχύθηκε. Αύριο θα φανεί πως είναι χωρίς τον Ουάρντα. Ήταν βαρόμετρο γι’ αυτούς και πόνταραν πολλά πάνω του».

Για το αν ο Ιανουάριος κρίνει σε μεγάλο βαθμό το που μπορεί να φτάσει ο Άρης: «Σχεδόν με το τέλος του μήνα το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Υπάρχουν ματς και για το κύπελλο. Είναι κομβικός μήνας για τους στόχους μας».

Για τις μεταγραφές: «Ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό, το χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και τον επόμενο αντίπαλο».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τις απουσίες των Σούντγκρεν και Κάτσε: «Όχι, δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Περισσότερο έχουμε την κούραση από τον κακό αγωνιστικό χώρο και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι και δεν είναι δικαιολογία και δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Λαμίας. Πολλά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν θέλουμε να εξελίξουμε το πρωτάθλημά μας και να το βελτιώσουμε είναι απαγορευτικό να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Και είναι αρκετά γήπεδα που δεν βοηθούν σε αυτό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024