Η 30χρονη Κριστίνα Νοβίτσκαγια από την Ουκρανία ζούσε και εργαζόταν ως διερμηνέας και δασκάλα χορού στην Αλικαρνασσό, στα νοτιοδυτικά παράλια της Τουρκίας.

Βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της νεκρή: καθιστή σε μια καρέκλα, με τα χέρια δεμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη της και με μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται πως ήταν νεκρή επί ημέρες.

Τις αρχές ειδοποίησαν οι δικοί της, που είχαν χάσει τα ίχνη της Κριστίνα.

Κατά τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης του σπιτιού της. Η κεντρική είσοδος ήταν κλειδωμένη, με τα κλειδιά στη μέσα πλευρά της πόρτας. Όλα τα παράθυρα ήταν σφραγισμένα. Δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης.

Παρά το ότι η νεαρή Ουκρανή βρέθηκε πισθάγκωνα δεμένη, οι τουρκικές αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, λένε ότι είχε μείνει χωρίς δουλειά λόγω πανδημίας.

Φίλοι της 30χρονης μιλούν για προσπάθεια των αρχών να προστατέψουν κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Η Κριστίνα, ανέφεραν, κρατούσε μυστική την προσωπική ζωή της.

Το τελευταίο άτομο που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μπροστά στην πόρτα της ήταν ένας διανομέας φαγητού, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής Ουκρανής ακόμη ερευνώνται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο