
Θεοφάνια : Απίστευτο ξέσπασμα ιερέα στη Σκιάθο – «Oύτε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας δεν συνέβαιναν αυτά»
Μάλιστα, ο ιερέας παρομοίασε εμμέσως τους αστυνομικούς με τους... γενίτσαρους.
Ξέσπασε κατά των αρχών και των μέτρων προστασίας για τον κοροναϊό ο πατήρ Γεώργιος Σταματάς κατά την σημερινή λειτουργία των Θεοφανίων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.
Ο κ. Σταματάς απολογήθηκε στις ελάχιστες πιστές που βρίσκονταν εντός της εκκλησίας για τις κλειστές πόρτες του ναού.
Εξηγώντας τους ότι η Αστυνομία έχει άδεια εισαγγελέα να μπει στον ναό και να συλλάβει τον ιερέα, ο παπα-Γιώργης σχολίασε έξαλλος: «Είναι κατάντια! Ούτε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας δεν συνέβαιναν αυτά».
Μάλιστα, ο ιερέας παρομοίασε εμμέσως τους αστυνομικούς με τους… γενίτσαρους. «Μόνο οι γενίτσαροι έμπαιναν μέσα και έσφαζαν τους νεομάρτυρες. Γι’ αυτό μας συγχωρείτε πάρα πολύ που έχουμε την πόρτα κλειδωμένη».
Σημειώνεται πάντως ότι εντός του ναού τηρούνταν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ο ιερέας έμεινε απλά στο αιχμηρό αυτό σχόλιο και δεν προχώρησε σε έμπρακτη καταπάτηση των αυστηρών μέτρων που προβλέπονται λόγω lockdown, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί του.
Δείτε το βίντεο από το skiathoslife.gr:
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
- Προμαχώνας: λΕνταση και χημικά στο τελωνείο του Προμαχώνα μεταξύ αγροτών και αστυνομικών
- Connected Childhood: Γιατί οι έφηβοι δυσκολεύονται να αποσυνδεθούν από το διαδίκτυο;
- Κάιλι Τζένερ: Αποκαλύπτει τις επιπλοκές στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει
- Καιρός: Έρχεται ξανά σκόνη από την Αφρική – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Φυτοφάγος γίγαντας ήταν ο μεγαλύτερος γνωστός δεινόσαυρος της Νοτιοανατολικής Ασίας


