Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Περίπατος» της Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ (3-1)

«Περίπατος» της Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ (3-1)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε «πάρτι» απέναντι στην Τσέλσι, επικρατώντας με 3-1 στο Λονδίνο για τη 17η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στο πρώτο ντέρμπι του 2021 απέναντι την Τσέλσι, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μια θριαμβευτική νίκη με 3-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «πολίτες» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ τους, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε διαχείριση δυνάμεων, ανεβαίνοντας έτσι στην 5η θέση και τους 29 βαθμούς. Τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη η ομάδα του Λάμπαρντ, η οποία παρέμεινε στους 26 βαθμούς.

Η Σίτι απείλησε για πρώτη φορά στο 16′ με τον Ντε Μπρόινε να βγαίνει απέναντι από τον Μεντί αλλά δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πήρε το προβάδισμα στο 18′ με τον Φόντεν να βρίσκει τον Γκουντογκάν κι αυτός με τρομερό σουτ να κάνει το 0-1. Πριν προλάβει να αντιδράσει η Τσέλσι, τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρόινε έδωσε στον Φόντεν, ο οποίος νίκησε τον Μεντί από κοντά για το 0-2.

Η Σίτι ήταν ασταμάτητη στο πρώτο μέρος και στο 34′ πέτυχε και τρίτο γκολ. Η Τσέλσι έχασε την μπάλα, ο Στέρλινγκ βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, σημάδεψε το δοκάρι μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ντε Μπρόινε πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι ήταν να μειώσει σε 1-3 στις καθυστερήσεις με τον Χάντσον-Οντόι.

Τσέλσι: Μεντί, Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Μάουντ, Καντέ (64’ Γκίλμουρ), Κόβατσιτς (77’ Χάβερτς), Ζιγές (64’ Χάντσον Οντόι), Πούλισικ, Βέρνερ

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Ζιντσένκο, Κανσέλο, Γκιντογκάν (75’ Φερναντίνιο), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε (86’ Μαχρέζ), Φόντεν (86’ Αγουέρο), Στέρλινγκ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024