Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ο Βαλμπουενά επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο

Ολυμπιακός : Ο Βαλμπουενά επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο

Ο Γάλλος επέστρεψε στη δράση μετά από δύο μήνες και βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει την ΑΕΚ, βάζοντας μάλιστα το… κερασάκι στο 3-0 των Πειραιωτών.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2021 ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά, διέλυσαν με 3-0 την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Superleague. Ενα ματς, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει δύο γκολ, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπήκε στο 61’ αντί του Μπρούμα και χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 68’ μάλιστα ξεκίνησε από τα δικά του πόδια, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Βαλμπουενά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σχεδόν μετά από δύο μήνες και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις δύσκολες και συνεχόμενες αναμετρήσεις που έχει μπροστά του. Ο Γάλλος είχε τραυματιστεί πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στα μέσα Νοεμβρίου και απόψε επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, βάζοντας την… πινελιά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δείτε το γκολ του Βαλμπουενά:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024