Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί : «Να ξεπεράσω τον εαυτό μου το 2021»

Ελ Αραμπί : «Να ξεπεράσω τον εαυτό μου το 2021»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη νίκη, ενώ υπογράμμισε πως το 2021 θα σκοράρει ακόμη περισσότερα τέρματα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το τρίποντο, ενώ μίλησε και για το 2021.

Ο Μαροκινός στράικερ των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε πως θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του το 2021 και να σκοράρει περισσότερα τέρματα από την περασμένη σεζόν, ενώ παράλληλα δήλωσε πολύ χαρούμενος για την επιστροφή στη δράση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Νομίζω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είχαμε τρεις ολόκληρες ημέρες, για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε στην έδρα μας!

Όλα θα εξαρτηθούν από το σύστημα που θα επιλέξει η ΑΕΚ, για το πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το ματς. Όπως και να ‘χει, ο προπονητής μας ξέρει τι να κάνει, για να το αντιμετωπίσει. Παίζουμε στην έδρα μας. Το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, γιατί είχαμε παίξει σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Τώρα όμως παίζουμε στο γήπεδό μας. Και θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς, για το 2021!

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχει γυρίσει ο Βαλμπουενά. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Με βοηθάει πολύ με τις ασίστ και ελπίζω να έχει γυρίσει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, για να κάνουμε το ίδιο όμορφα πράγματα, όπως και πριν.

Νομίζω πως μπορώ να σκοράρω ξανά. Γιατί όχι; Έχουμε παίκτες που μπορούν να μου δώσουν ασίστ και θα κάνω τα πάντα, για να κερδίσει η ομάδα και να αρχίσουμε τη νέα χρονιά, έχοντας κερδίσει ένα ντέρμπι.

Μέχρι τώρα, το πρώτο μισό της χρονιάς έχει πάει καλά και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Να συνεχίσω και να ξεπεράσω τον εαυτό μου, μέσα στο 2021!

Είναι μια χρονιά, η οποία είχε αρκετές καλές και κακές στιγμές, το 2020. Έχω να θυμάμαι πολύ καλά αποτελέσματα, έχω να θυμάμαι ότι είχαμε αρχίσει τη χρονιά, χωρίς να χάσουμε ματς. Μέχρι στιγμής έχω να θυμάμαι πολύ όμορφες στιγμές, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο σημαντικές.

Το γκολ με την Άρσεναλ, στο 2020, θα έλεγα ότι είναι το «αγαπημένο» μου…»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024