Οι «ROOMIES» καλωσορίζουν τον Γιώργο Γιαννιά και συζητούν μαζί του για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αλλά και για την καραντίνα.
Στην παρέα των Roomies βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, όπου μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Σχολίασε το ταλέντο του στις μιμήσεις, με το οποίο εξοικειώθηκε από μικρή ηλικία και δεν μπόρεσε παρά να μιμηθεί γνωστούς τραγουδιστές, όπως ο Τριαντάφυλλος.
Λόγω αυτού του ταλέντου, έχει κληθεί πολλάκις να συμμετάσχει στην εκπομπή «Your face sounds familiar», αλλά έχει αρνηθεί, καθώς, όπως εξήγησε, η μίμηση είναι κάτι που κάνει για την πλάκα του.
Στη συνέχεια μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό πεντάγραμμο, τη στήριξη των γονιών του, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο live, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και τα περιλαμβάνει όλες του τις επιτυχίες σε νέα φρέσκια ενορχήστρωση.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας