Τα χειρότερα νέα επιβεβαιώθηκαν για τον Φιλίπε Κουτίνιο και την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα».
Ο 27χρονος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σήμερα το πρωί, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στην τελευταία αναμέτρηση με την Έιμπαρ. Η ζημιά στο γόνατο ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς ο Κουτίνιο υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό πόδι.
Ο Ρόναλντ Κούμαν θα πορευτεί χωρίς τον Βραζιλιάνο για τους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους, χάνοντας έτσι σίγουρα και την πρώτη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.