Μήνυμα για την άφιξη του νέου έτους απηύθυνε προς όλους ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως «αφήνουμε πίσω μια χρονιά γεμάτη πρωτόγνωρες δυσκολίες».
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε επίσης ότι το 2021 η Ελλάδα συμπληρώνει «200 χρόνια εθνικής πορείας και 40 χρόνια ευρωπαϊκής εμπειρίας».
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Αφήνουμε πίσω μια χρονιά γεμάτη πρωτόγνωρες δυσκολίες. Το 2021 ολοκληρώνει 200 χρόνια εθνικής πορείας. Συμπληρώνει 40 χρόνια ευρωπαϊκής εμπειρίας. Και εγκαινιάζει μία νέα δεκαετία ευημερίας. Αξίζει να το υποδεχτούμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Χρόνια πολλά!»
Αφήνουμε πίσω μια χρονιά γεμάτη πρωτόγνωρες δυσκολίες. Το 2021 ολοκληρώνει 200 χρόνια εθνικής πορείας. Συμπληρώνει 40 χρόνια ευρωπαϊκής εμπειρίας. Και εγκαινιάζει μία νέα δεκαετία ευημερίας. Αξίζει να το υποδεχτούμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Χρόνια πολλά! pic.twitter.com/yKpEMxYDku
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»