Αντώνης Ρέμος και Κώστας Μακεδόνας τραγουδούν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησαν μαζί μια σειρά μεγάλων λαϊκών επιτυχίων.
Πρόκειται για πολύ γνωστα κομμάτια συναδέλφων τους, διαχρονικά, τα οποία αγάπησε φανατικά το μουσικό κοινό.
Τι να πει κανείς για τραγούδια του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη όπως το «Πάρε τα χνάρια» και φυσικά το «Πουκάμισο».
Στη συνέχεια οι αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν δύο επιτυχίες του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. «Ο λαός τραγούδι θέλει» και ο «Σαλονικιός».
Από την… εξίσωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιτυχίες του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση, όπως το «Με ένα παράπονο» αλλά και το τραγούδι «Της ξενιτιάς» γνωστό και ως «Φεγγάρι μάγια μου’ κανες».
Η… σύμπραξη Ρέμου και Μακεδόνα έδωσε ξεχωριστό ρυθμό στην μεγάλη μουσική βραδιά που διοργάνωσε το MEGA.
Το Μεγάλο Κανάλι έκανε μουσικό ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442