Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν σπάει ούτε φέτος η «100αρα» της Σίτι

Δεν σπάει ούτε φέτος η «100αρα» της Σίτι

Με την ισοπαλία της Λίβερπουλ στην έδρα της Νιουκάστλ η Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει και μαθηματικά πως ούτε φέτος θα σπάσει η ιστορική της «100αρα» στην Premier League

Εκτός για τη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, η γκέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νιουκάστλ έδωσε και έναν ακόμη λόγο στη Μάντσεστερ Σίτι να χαμογελά. Με την ισοπαλία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η Μάντσεστερ Σίτι έμαθε και μαθηματικά πως η ιστορική της συγκομιδή των 100 βαθμών δεν θα σπάσει ούτε φέτος.

Ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί καθώς η Λίβερπουλ έπρεπε να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της, ωστόσο με την ισοπαλία κόντρα στις «καρακάξες» έγινε «άπιαστο» και μαθηματικά. Ακόμη και αν κερδίσει και τα 22 τους παιχνίδια που της έχουν μείνει στην Premier League, η Λίβερπουλ θα φτάσει τους 99 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την «100αρα» της Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι centurions του 2018, θα διατηρήσουν και φέτος τον τίτλο της μόνης αγγλικής ομάδας που έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μια σεζόν έχοντας μαζέψει τριψήφιο αριθμό βαθμών…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024