Μιλγουόκι Μπακς : Ο έντονος διάλογος μεταξύ Αντετοκούνμπο και Μίντλετον
Άναψαν τα αίματα στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς
Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να κάνουν το 2/2 στις αναμετρήσεις με τους Μαϊάμι Χιτ, παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά, έχοντας 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Το ματς με το Μαϊάμι είχε μπόλικη ένταση και ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε ένα περιστατικό στον πάγκο της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ, με πρωταγωνιστές τον έλληνα σούπερ σταρ και τον Μίντλετον.
Μια κακή επικοινωνία στην άμυνα εκνεύρισε και τους δύο, με τον Greek Freak να έχει έντονο διάλογο με τον 29χρονο παίκτη των Μπακς.
Το περιστατικό συνέβη σε τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, με τα Ελάφια να παθαίνουν μπλακ άουτ στο τελευταίο, κρίσιμο δωδεκάλεπτο.
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442