«Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» σε ένα μοναδικό σόλο κλαρίνο από τον Θανάση Βασιλόπουλο
«Εσένα σε ταξιδεύει η καρδιά ή η λογική;» ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά τον Αντώνη Ρέμο.
«Εσένα σε ταξιδεύει η καρδιά ή η λογική;» ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά τον Αντώνη Ρέμο.
«Εμένα με πάνε οι μουσικές και οι μελωδίες. Ο χτύπος της καρδιάς βγάζει και αυτός μια νότα. Και όταν αυτή συντονίζεται με κάποια όργανα όπως το κλαρίνο. τότε κλείνεις τα μάτια σου και σε ταξιδεύει σε μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του» απάντησε ο τραγουδιστής και άφησε τη σκηνή στον σπουδαίο μουσικό.
Το «Αν θυμηθείς το όνειρό μου» είναι από τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, γραμμένο το 1960.
Η μελωδία είναι γραμμένο πάνω σε στίχους του σπουδαίου Νίκου Γκάτσου και πρώτη το είχε ερμηνεύσει η Γιοβάννα. Στην πορεία πολλοί ερμηνευτές το έχουν συμπεριλάβει σε ζωντανές εμφανίσεις τους αλλά και δισκογραφικές δουλειές τους. Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος.
- ΕΛΑΣ: Άρχισε η ανασύνθεση – Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει διέξοδο – Χωρίς ΚΟ η Νέα Αριστερά – Το ΠΑΣΟΚ πιέζεται
- Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό με 34άρια – Πού αναμένονται απογευματινές μπόρες
- Το ταχίνι κάνει καλό και στην καρδιά;
- Πανελλαδικές 2026: Στα Μαθηματικά διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- Τζάνετ Τζάκσον: Ετοιμάζεται για τη συναυλία της στο Heritage Live Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Σχέση: 12 «παγίδες» που κάνουν τη ζήλια να αγγίζει το κόκκινο
- Αντριους Κουμπίλιους: Ετοιμη για υπογραφή η σύμβαση SAFE με την Ελλάδα
- Ο αείμνηστος αδερφός του Έντι Μέρφι «δήλωνε πάντα περήφανος για εκείνον»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442