
Lockdown : «Βούλιαξε» από κόσμο η Χαλκίδα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, καθώς τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με ωράριο 8:00 – 20:00.
Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές λόγω κοροναϊού και lockdown, αν και αυτό δεν αποτυπώνεται ακριβώς στην κίνηση στη Πρωτοχρονιάτικη αγορά.
Ωστόσο, όπως και χθες έτσι και σήμερα αρκετός κόσμος κατέβηκε στην αγορά της Χαλκίδας για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το φετινό -διαφορετικό- γιορτινό τραπέζι, αλλά και τα δώρα στους αγαπημένους τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr οι εμπορικοί δρόμοι της Χαλκίδας γέμισαν με πολίτες που κατέβηκαν για ψώνια ή βόλτα, ενώ είχαν προγραμματιστεί και πολλές αγορές μέσω click away στο λιανεμπόριο.
Ο τζίρος κινήθηκε περίπου στο 30% σε σχέση με τη προηγούμενη χρόνια. Περισσότερο κερδισμένοι τα καταστήματα παιχνιδιών και παιδικής ένδυσης, δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Νίκος Αίσωπος.
Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, καθώς τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με ωράριο 8:00 – 20:00.
Την 1η Ιανουαρίου 2020 θα παραμείνουν κλειστά λόγω επίσημης αργίας.
Το ίδιο θα ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα.
Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε προαιρετική λειτουργία των σούπερ μάρκετ.
- Εξάρχεια: Στην Ευελπίδων ο 28χρονος Τούρκος για τη δολοφονία ομοεθνή του
- Η Επιστήμη… πήγε κουβά: Ο «άχαστος» μαθηματικός των προβλέψεων στα Μουντιάλ απέτυχε παταγωδώς! (pics)
- «Κοιτάω το bank account μου και μου περνάει»: Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους λένε πως είναι «για τα πανηγύρια»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ζ’)
- Κομμένος στη μέση ο δρόμος που συνδέει την Καλλιτεχνούπολη με τη Μαραθώνος – Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι σε περίπτωση πυρκαγιάς
- Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κάρμο (pics)

