Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φυλακές Δομοκού : Αναστάτωση από νέο κρούσμα κοροναϊού

Φυλακές Δομοκού : Αναστάτωση από νέο κρούσμα κοροναϊού

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Φυλακές Δομοκού ο εντοπισμός ενός ακόμη κρούσματος κοροναϊού που αφορά σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε 44χρονος λαμιώτης σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Δομοκού, προκαλώντας αναστάτωση στο Κατάστημα Κράτησης ειδικά μετά την τελευταία περιπέτεια με τον θετικό κρατούμενο που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και τα «εισαγόμενα» περιστατικά από τις Φυλακές Λάρισας.

Ενα ακόμη θετικό περιστατικό

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα ακόμη θετικό περιστατικό σε υπάλληλο των Φυλακών, που δεν καταγράφεται ωστόσο στον χάρτη του ΕΟΔΥ της 29ης Δεκεμβρίου, ενώ από την ιχνηλάτηση προκύπτει τουλάχιστον ένας ακόμη υπάλληλος που μετακινούνταν μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν βάρδια το περασμένο Σάββατο (26/12) όταν σημειώθηκε και το αιματηρό επεισόδιο με το μαχαίρωμα του Ρομά και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Συνολικά, έξι είναι τα νέα κρούσματα που παρουσιάζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στη Φθιώτιδα σύμφωνα με τον χάρτη της 29ης Δεκεμβρίου.

Και τα υπόλοιπα πέντε εντοπίζονται στη Λαμία, εκ των οποίων τα δύο ανήκουν στην οικογένεια του γιατρού του Νοσοκομείου που διαγνώσθηκε θετικός την προηγουμένη.

Αστυνομικός

Εχει καταγραφεί επίσης 31χρονος αστυνομικός που μολύνθηκε από επαφή με κρούσμα ενώ τελείωσε η 14ημερη καραντίνα του, έναν ακόμη 88χρονο και γυναίκα 56 ετών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στην υπόλοιπη Στερεά, υπάρχουν 12 νέα περιστατικά covid-19 στη Βοιωτία.

Στο Σχηματάρι, έχουν εντοπιστεί μητέρα και κόρη 67 και 36 ετών αντίστοιχα, ενώ τρεις εργαζόμενες σε Μαυρομμάτι 31 ετών, 46χρονη στην Αλίαρτο και 47χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, βρέθηκαν θετικές, όμως είχαν μέρες να πάνε στη δουλειά τους.

Εργαζόμενος είναι ένας ακόμη 40χρονος από την Αλίαρτο που απείχε τις τελευταίες ημέρες από τη δουλειά του, ενώ από το ίδιο μέρος είναι και 64χρονη.

Θήβα και Εύβοια

Τρία ακόμη περιστατικά έχουν καταγραφεί στη Θήβα, όλα γυναίκες 39, 46 και 72 ετών, άνδρας 66 ετών στα Οινόφυτα και αγόρι 16 ετών στα Σκούρτα.

Τέλος, 5 κρούσματα υπάρχουν στην Εύβοια, όλα γυναίκες από 40 έως 65 ετών και βρέφος. Τα δύο περιστατικά εντοπίζονται στη Χαλκίδα, άλλα δύο στη Νέα Αρτάκη και ένα στο Βασιλικό.

Πηγή: lamiareport.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024