Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Μπρουμίδης: «Το 5G έρχεται για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας»

Χάρης Μπρουμίδης: «Το 5G έρχεται για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας»

Με αφορμή την υπογραφή των συμβάσεων για το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΕΤΤ

Με αφορμή την υπογραφή των συμβάσεων για το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΕΤΤ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας κ. Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε:

«Το 5G έρχεται για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Η απόδοση του φάσματος των ραδιοσυχνοτήτων για την ανάπτυξη δικτύων 5G αποτελεί για την Vodafone Ελλάδας ένα ακόμα ορόσημο του μακρόπνοου επενδυτικού σχεδίου που ήδη υλοποιούμε με στόχο να συμβάλουμε στην ψηφιακή μετεξέλιξη της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό σχέδιο που συνολικά υπερβαίνει τα €630 εκατ. Στο πλαίσιο αυτού, κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη της χώρας σε τεχνολογικό κόμβο της περιοχής μας και η μεταμόρφωσή της σε μία ισότιμη ψηφιακή κοινωνία, που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω, αντίθετα θα δίνει περισσότερες ευκαιρίες σε όλους και θα σέβεται και προστατεύει τον πλανήτη.

Στο πεδίο εφαρμογών 5G η Vodafone είχε τη μεγάλη χαρά να είναι η πρώτη που παρουσίασε με τρόπο απτό και διαδραστικό πέρυσι στα Τρίκαλα εφαρμογές της νέας τεχνολογίας στον χώρο των Μεταφορών, της Υγείας και της Εκπαίδευσης, ενώ έχουμε ήδη δημιουργήσει στην Ελλάδα Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης για ψηφιακές λύσεις υγείας.

Εδώ και 30 χρόνια ο Όμιλος Vodafone επενδύει σταθερά σε δίκτυα, τεχνολογία, προϊόντα και υπηρεσίες. Και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να επενδύουμε και τα επόμενα 30 χρόνια.

Είμαστε περήφανοι που οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές μας συνδέουν και θα συνδέουν τους ανθρώπους και τις τοπικές κοινωνίες για ένα καλύτερο μέλλον.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024