Παναθηναϊκός : Τετάρτη έρχεται ο Σαβιέρ, την Πέμπτη ο Μαουρίσιο
Επιπλέον άδεια έχουν ζητήσει και έχουν πάρει οι Σαβιέρ και Μαουρίσιο.
Με μία μέρα καθυστέρηση θα επιστρέψει ο Σαβιέρ στην Ελλάδα, με δύο μέρες ο Μαουρίσιο, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στη χώρα μας.
Ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στη χώρα του και το ταξίδι είναι αρκετά μακρινό, με αποτέλεσμα να ζητήσει και να πάρει επιπλέον μέρα άδεια απ’ ότι η υπόλοιπη ομάδα.
Μένει να δούμε αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του.
Όσον αφορά τον Σαβιέρ, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί ακόμα να προπονηθεί και είχε φύγει νωρίτερα από τους υπόλοιπους, συνεχίζοντας την θεραπεία στην πατρίδα του. Και ο Πορτογάλος αναμένεται αύριο στη χώρα μας, μία μέρα μετά την επιστροφή των υπολοίπων.
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442