Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλονι : Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο

Μπόλονι : Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο

Ο Λάζλο Μπόλονι, σε συνέχεια της συνέντευξής του στη Ρουμανία, αναφέρθηκε στο ποιος είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ενώ μίλησε και για τον διάδοχο των Μέσι και Κριστιάνο

Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gsp.ro χθες, όπου αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τον κορυφαίο παίκτη στο ποδόσφαιρο και ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε με ειρωνική διάθεση ότι ο σουηδός σούπερ σταρ δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον Λιονέλ Μέσι, επειδή έχει σκοράρει δύο γκολ με τακουνάκι από τα 30 μέτρα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ούτε ανάμεσα σε Ζιντάν και Καντονά.

Ακόμα ο Μπόλονι υπογράμμισε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο επόμενος σταρ μετά τους Μέσι και Ρονάλντο, αλλά δεν είναι καλό που αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Ρουμανία:

Για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο:

«Ο Κρόιφ είχε πει νομίζω ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρώτος, αλλά να είσαι πάντα μεταξύ των πρώτων. Από τον Πελέ στον Ντι Στεφάνο, από τον Πούσκας έως τον Μαραντόνα, από τον Κρόιφ έως τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι. Όσον αφορά τον Ιμπραΐμοβιτς, τι έκανε; Σημείωσε δύο γκολ με το τακούνι του από τα 30 μέτρα. Είμαι ειρωνικός, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον Ζλάταν με τον Μέσι. Ή ακόμα και με τον Λεβαντόφσκι. Θα επέλεγα τον Πολωνό μεταξύ των δύο. Είναι σαν να συγκρίνουμε τον Καντονά, βασιλιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζιντάν, παγκόσμιο και ευρωπαίο πρωταθλητή. Η ανθρώπινη δύναμη παίζει τεράστιο ρόλο στην εκτίμηση ενός ποδοσφαιριστή».

Για το ποιος είναι ο επόμενος μετά τους Μέσι και Ρονάλντο:

«Ο Μπαπέ πρέπει να φθάσει εκεί. Κρίμα που στην Παρί η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα και συγκέντρωση αστεριών δεν τον βοηθά. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν παίρνει στα σοβαρά την Μπάγερν Μονάχου. Αν πάρετε τα ονόματα των παικτών, σας κόβει την ανάσα. Δυστυχώς, η Παρί δεν έχει τη σταθερότητα της Μπάγερν. Και αυτό δεν βοηθά τον Κιλιάν».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024