ΟΑΕΔ : Χωρίς έκτακτη ενίσχυση 33.200 μακροχρόνια άνεργοι που δεν υπέβαλαν ΙΒΑΝ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση στήριξη του εργατικού δυναμικού.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση στήριξη του εργατικού δυναμικού.
Συνολικά, 96.767 (74%) από τους συνολικά 130.000 δικαιούχους υπέβαλαν ΙΒΑΝ εντός της προθεσμίας που έληξε χθες, 28 Δεκεμβρίου, μετά από δύο παρατάσεις, καθώς η αρχική προθεσμία έληγε στις 17 Δεκεμβρίου.
Ο ΟΑΕΔ έχει ήδη καταβάλει τα 400 ευρώ σε 86.777 τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων και σήμερα θα καταβληθεί η ενίσχυση σε περίπου 5.740 επιπλέον δικαιούχους που υπέβαλαν ΙΒΑΝ τις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας.
Έκτακτη ενίσχυση σε 92.517 δικαιούχους
Συνολικά, έως το τέλος του έτους θα έχει καταβληθεί η έκτακτη ενίσχυση σε 92.517 (96%) από τους 96.767 δικαιούχους με καταχωρισμένο ΙΒΑΝ, συνολικού ύψους 37 εκατ. ευρώ.
Οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή των 400 ευρώ από τον ΟΑΕΔ.
Η οικονομική ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν – Παραιτήσεις, συγκρούσεις και το εντελώς αβέβαιο μέλλον
- Συρία: Συνελήφθη ο πυρήνας που βρίσκονταν πίσω από την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- Ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων παγκοσμίως
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Έτοιμο φαγητό: Στροφή των Ελλήνων λόγω έλλειψης χρόνου [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/rowan-freeman-clYlmCaQbzY-unsplash-1200x855-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442