Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ – Μελισσανίδης συζήτησαν για Αραούχο

Χιμένεθ – Μελισσανίδης συζήτησαν για Αραούχο

Ξανά στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο ο Αργεντινός επιθετικός. Δεν αποκλείεται η τέταρτη (!) θητεία του στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για τέταρτη φορά, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να καλείται να αλλάξει πολλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η Ένωση βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητούσε ένα… ηλεκτροσόκ στην άκρη του πάγκου. Ετσι, για ακόμη μια φορά προτιμήθηκε η λύση του Μανόλο Χιμένεθ, που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ οι τελευταίες επιτυχίες της ομάδας φέρουν την υπογραφή του.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου πλησιάζει και είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την ενίσχυσή της. Πρώτος στόχος είναι η προσθήκη στα μετόπισθεν, καθώς η άμυνα του Δικεφάλου… μπάζει από παντού.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι «κιτρινόμαυροι» να αποκτήσουν παίκτη και για την κορυφή της επίθεσης. Στην συζήτηση που είχε ο Μανόλο Χιμένεθ με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, έπεσε στο τραπέζι το όνομα ενός παλιού γνωστού. Του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ήταν αυτός που είχε φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος και ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον κόσμο της.

Το όνομα του «Τσίνο» εμφανίζεται ξανά στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο, με τους δυο άνδρες να συζητούν για τη μεταγραφή του και όχι τον δανεισμό του. Άλλωστε, το καλοκαίρι, ο Αραούχο έφυγε ξανά για τα Κανάρια Νησιά, καθώς η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του. Τώρα, φαίνεται πως η Ένωση τον θέλει και μάλιστα με κανονική μεταγραφή.

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει συνολικά 26 γκολ σε 79 συμμετοχές, ενώ ήταν καταλυτική η συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την εφετινή σεζόν, ο «Τσίνο» έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 ματς με τη φανέλα της Λας Πάλμας, βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές.

Ο Μανόλο έχει άριστη σχέση με τον Αραούχο, με τον Αργεντινό φορ να πραγματοποιεί τις καλύτερες σεζόν του, υπό την καθοδήγηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού.

Στο τελευταίο… πέρασμα του 28χρονου από την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως έπαιξε ρόλο και η γνώμη του Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς δεν εμπιστευόταν πολύ τον Αραούχο, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να κινηθεί σε ρηχά νερά. Τώρα όμως, ο Καρέρα δε βρίσκεται στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου, οπότε ο δρόμος για την απόκτηση του είναι ορθάνοιχτος.

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μοιάζει δύσκολο να βρεθεί φόρμουλα επικοινωνίας με την Ένωση. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το όνομα του Αραούχο να συζητήθηκε, έχοντας μπροστά και αυτό το ζήτημα.

Μελισσανίδης και Χιμένεθ τα… είπαν λοιπόν για τον Αραούχο και στην άκρη του τούνελ… αχνοφαίνεται η τέταρτη θητεία του Αργεντινού επιθετικού.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024