Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις Λουτσέσκου για Σαββίδη : «Μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές»

Αποκαλύψεις Λουτσέσκου για Σαββίδη : «Μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στη Ρουμανία προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως μετά από μια ήττα του είχε επιτεθεί μπροστά στους παίκτες, κατηγορώντας τον ότι καταστρέφει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Προπονητής της χρονιάς στην Ρουμανία αναδείχτηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στις δηλώσεις του μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΟΚ κάνοντας απίστευτες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως μετά από ήττα ο Ιβάν Σαββίδης του επιτέθηκε μπροστά στην ομάδα και τον κατηγόρησε ότι καταστρέφει τους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά.

Μάλιστα ο Λουτσέσκου τόνισε πως μετά από εκείνη την ήττα που ήταν για το Europa League, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με συγκεκριμένα ονόματα και υπογράμμισε πως ήταν λάθος να μην κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα. Επίσης ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Σαββίδης προσπαθούσε να κρατήσει την ομάδα προσηλωμένη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024