Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε και αυτός με τη σειρά του την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται ο εμβολιασμός των κυβερνητικών στελεχών κατά του κοροναϊού, στα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής.

Μετά τους υπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Αλέξη Τσίπρα, εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού έφτασε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι έδωσαν το «ok» για να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Ακολουθούν και άλλοι υπουργοί

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμβολιαστούν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και οι υφυπουργοί, οι υφυπουργοί του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και οι γενικοί γραμματείς Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Σοφία Νικολάου και Βασίλειος Παπαγεωργίου, καθώς και η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο προγραμματισμός της κυβέρνησης για το εμβόλιο, περιλαμβάνει επίσης αρκετά επιτελικά στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος, ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ο γ.γ. Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κούτνατζης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024