Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να ετοιμάζεται για την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ.
Ο 56χρονος προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην κάμερα του Open, δείχνοντας με το… καλημέρα, έτοιμος για σκληρή δουλειά.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό και πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σύλλογος και ελπίζω σύντομα να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έχω έρθει να ξεκουραστώ, έχω έρθει να δουλέψω. Στόχος μου είναι να ξεκινήσω άμεσα δουλειά, σήμερα κιόλας», τόνισε ο 56χρονος τεχνικός.
Ο Παναγιώτης Κονέ ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Μανόλο Χιμένεθ στο αεροδρόμιο. Το απόγευμα, ο Ανδαλουσιανός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!