Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Με απουσίες και νέο κρούσμα η πρώτη του Χιμένεθ

ΑΕΚ : Με απουσίες και νέο κρούσμα η πρώτη του Χιμένεθ

Με αρκετές -δικαιολογημένες- απουσίες προπονήθηκε η ΑΕΚ στα Σπάτα το βράδυ της Κυριακής ενώ υπήρξε και νέο κρούσμα με τον Παουλίνιο.

Χωρίς τους Νέσλον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπερ, Παουλίνιο Μότα και Μάρκο Λιβάγια διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα που ήταν η πρώτη του Μανόλο Χιμένεθ.

Άπαντες ήταν δικαιολογημένοι αφού οι Ίβηρες είχαν πρόβλημα με την επιστροφή τους στην Αθήνα και έφτασαν αργοπορημένοι ενώ ο Παουλίνιο βρέθηκε θετικός σε τεστ Covid και δεν ταξίδεψε μαζί τους. Σήμερα έκανε νέο τεστ που βγήκε αρνητικό, αλλά θα χρειαστεί κι άλλο σε μια εβδομάδα για να μπορέσει να μπει σε αεροπλάνο.

Ο Μάρκο Λιβάγια από την άλλη, δεν κατάφερε να πετάξει από την Κροατία και συγκεκριμένα δεν τον άφησαν γιατί δεν του είχαν στείλει το τεστ κοροναϊού το οποίο απαιτείται. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε με τον Παναγιώτη Κονέ και θα έρθει αύριο Δευτέρα το απόγευμα .

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ και του νέου τεχνικού επιτελείου.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα και Μάρκο Λιβάια. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024