
Αναβλήθηκε λόγω κοροναϊού το Ακρινγκτον-Σάντερλαντ
Ο κοροναϊός… χτύπησε και την League One.
Η αναμέτρηση της League One ανάμεσα στην Ακρινγκτον και την Σάντερλαντ, που είχε προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τρίτη (29/12), αναβλήθηκε, καθώς οι «μαύρες γάτες», έχουν… χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.
Την περασμένη εβδομάδα, η διοίκηση της Σάντερλαντ ανακοίνωσε ένα κρούσμα κοροναϊού στην ομάδα και ακολούθησαν έλεγχοι σε όλα τα μέλη του συλλόγου, τα αποτελέσματα των οποίων «έδειξαν» ακόμη τέσσερα κρούσματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για τον τέταρτο αγώνα της Σάντερλαντ, που αναβάλλεται, καθώς δεν έγιναν και οι αγώνες με την Σριούσμπερι, την Μπλάκπουλ και την Χαλ.
- Κίνηση: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Σε ποιους άλλους δρόμους καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης – Νεκρός ο πρώην σύντροφός της – Τι λέει ο γιος της αγνοούμενης
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»




