Άρης : Σε δύο γκρουπ η αυριανή προπόνηση
Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
Οι παίκτες του Άρη θα βρεθούν αύριο στο Δασυγένειο προπονητικό κέντρο, μετά από την άδεια τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση σε δυο γκρουπ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Επιστροφή αύριο, Κυριακή, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (η τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα έγινε την περασμένη Τρίτη).
Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ.
Για τη Δευτέρα (28/12) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση».
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
- Στον αστερισμό του Ζότα Σίλβα (vid)
- «Αυτή είναι η τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Βινίσιους»
- Super League: Η μέρα και η ώρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος
- Ρομάριο κατά Αντσελότι: «Ο αγώνας με τη Νορβηγία ήταν ντροπή – Θα τον πήγαινα ακόμη και στα δικαστήρια!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442