Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρες : Tους προτιμούν  οι γυναίκες με μούσια ή χωρίς

Άνδρες : Tους προτιμούν οι γυναίκες με μούσια ή χωρίς

Η σχετική έρευνα μπορεί να περιγράφει μια θέση που...ίσως να μην περίμενες. Ποιόν θέλουν για πατέρα του παιδιού τους

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Queensland με επικεφαλής τη διδακτορική φοιτήτρια Τessa Clarkson, τα γένια μπορούν να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα για τις γυναίκες στην επιλογή μόνιμου ή προσωρινού συντρόφου.

«Ανακαλύψαμε ότι η τριχοφυΐα στο πρόσωπο επηρεάζει αρνητικά τις προτιμήσεις των γυναικών, κυρίως λόγω της απέχθειάς τους για τα παράσιτα όπως οι ψύλλοι», δήλωσε η Barnaby Dixson, καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Queensland.

Παράλληλα, η Δρ. Dixson υπογράμμισε το πολιτισμικό υπόβαθρο πίσω από τη συνήθεια ανδρών και γυναικών να αποτριχώνουν διάφορες περιοχές του σώματος όπως το πρόσωπο, το στήθος, τα χέρια, τα πόδια και η ηβική περιοχή.

Φταίνε τα παράσιτα

Σύμφωνα με την Δρ. Dixson, η συγκεκριμένη έρευνα είναι η πρώτη που παρουσιάζει επαρκείς αποδείξεις για την επιβεβαίωση της θεωρίας που θέλει την αποτρίχωση έναν σίγουρο τρόπο αποφυγής παράσιτων στο δέρμα.

Στο πλαίσιο της μελέτης, 919 γυναίκες που δήλωσαν μόνες, στο στάδιο γνωριμίας με κάποιον ή παντρεμένες/δεσμευμένες – κάποιες επέλεξαν να μην απαντήσουν-, ρωτήθηκαν για τη γνώμη τους για τους ξυρισμένους άντρες ή για τους άνδρες με γένια, σε σχέση με τις προσωρινές ή μόνιμες σχέσεις.

Οι γυναίκες που ήταν μόνες και επιθυμούσαν να αποκτήσουν παιδί, έδειξαν προτίμηση για τους άντρες δίχως γένια, ενώ την ίδια προτίμηση έδειξαν και οι παντρεμένες, χωρίς η προτίμηση να συνδεόταν απαραιτήτως με την επιθυμία για απόκτηση παιδιού, σύμφωνα με το ygeiamou.gr.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024