Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλιοτ Πέιτζ : To συγκινητικό «ευχαριστώ» μετά το come out ως transgender

Έλιοτ Πέιτζ : To συγκινητικό «ευχαριστώ» μετά το come out ως transgender

Με ανάρτησή του στα social media, ο ηθοποιός που ήταν έως πρότινος γνωστός ως Έλεν Πέιτζ, έκανε come out ως transgender άτομο και πλέον ονομάζεται Έλιοτ Πέιτζ

Η Έλεν Πέιτζ, η γνωστή καναδή ηθοποιός, ανακοίνωσε στις αρχές Δεκεμβρίου, με μήνυμα της στα social media πως είναι transgender και non-binary, ενώ άλλαξε το όνομά της σε Έλιοτ Πέιτζ.

Ένα μήνα σχεδόν μετά το come out του ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στην απόφασή του να ανακοινώσει την 1η την αλλαγή του ονόματός του και να παρουσιαστεί ως transgender.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ», έγραψε κάτω από μία selfie στο Instagram.

«Η αγάπη και η υποστήριξή σας ήταν το μεγαλύτερο δώρο».

«Μείνετε ασφαλείς. Να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον», συνέχισε ο 33χρονος. «Εάν είστε σε θέση, υποστηρίξτε @transanta και @translifeline. Τα λέμε το 2021 Xoxo Έλιοτ».

Το μήνυμα του Έλιοτ Πέιτζ σχολίασε, όπως μεταδίδει και το ΑΠΕ, μεταξύ άλλων και η  Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Juno», γράφοντας:

«Σημαντική, μια αγκαλιά με αγάπη για σένα, Έλιοτ».

View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

Την 1η Δεκεμβρίου ο Έλιοτ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Γεια σας φίλοι μου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, οι αντωνυμίες μου είναι αυτός / αυτό και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Νιώθω τυχερός που το γράφω. Που έφτασα εδώ. Σ’ αυτό το σημείο της ζωής μου».

View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για τον φόβο του coming out και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα λιγότερο προνομιούχα άτομα που έχουν πράξει ανάλογα.

«Ζητώ ακόμη υπομονή. Η χαρά μου είναι πραγματική, αλλά είναι επίσης εύθραυστη. Η αλήθεια είναι, παρά το γεγονός ότι νιώθω βαθιά χαρούμενος και γνωρίζω πόσα προνόμια έχω, φοβάμαι. Φοβάμαι την αδιακρισία, το μίσος, τα «αστεία» και τη βία. Για να είμαι σαφής, δεν προσπαθώ να μετριάσω μια στιγμή χαράς και γιορτής, αλλά θέλω να παρουσιάσω την πλήρη εικόνα».

Παράλληλα, ο Έλιοτ Πέιτζ, αναφέρθηκε στις στατιστικές στις οποίες αποτυπώνονται οι διακρίσεις κατά των τρανς ατόμων αλλά και στις δολοφονίες το 2020. Ακόμη άσκησε κριτική στους πολιτικούς που προσπαθούν να «ποινικοποιήσουν την τρανς υγειονομική περίθαλψη» και που τοποθετούνται εχθρικά απέναντι στην τρανς κοινότητα.

«Έχετε αίμα στα χέρια σας», έγραψε χαρακτηριστικά κατηγορώντας τους για το μίσος που εκτοξεύουν κατά της τρανς κοινότητας της οποίας «το 40% των ενήλικων μελών της έχει αναφέρει απόπειρα αυτοκτονίας».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024