Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακό διαμέρισμα πωλήθηκε για… 21 εκατομμύρια δολάρια

Εντυπωσιακό διαμέρισμα πωλήθηκε για… 21 εκατομμύρια δολάρια

Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για αυτή τη θέα;

Ένα οροφοδιαμέρισμα στο συγκρότημα κατοικιών Ritz-Carlton στην παραλία Synny Isles της Φλόριντα πωλήθηκε για… $21 εκατ. όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Καλύπτοντας ολόκληρο τον 51ο όροφο της 52ώροφης πολυκατοικίας, το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 720 τ.μ., ενώ διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, δωμάτια υπηρεσίας, εξίμισι μπάνια (ό,τι και αν σημαίνει αυτό το μισό), έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο, ένα σαλόνι, ένα δωμάτιο παιχνιδιών, μια μεγάλη κουζίνα με θέα, ένα γυμναστήριο, μια αίθουσα προβολών και ένα καθιστικό, σύμφωνα με τις εταιρείες Fortune International Group και Château Group που το κατασκεύασαν.

«Έχει σχεδόν τέσσερα μέτρα ύψος και θέα 360 μοιρών σε όλη την ακτογραμμή και στο κέντρο του Μαϊάμι», δήλωσε ο Edgardo Defortuna, εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της Fortune International Group.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης σχεδόν 300 τ.μ. εξωτερικών χώρων, βεράντες με εξωτερική κουζίνα, ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό κήπο.

Ο αγοραστής είναι Αμερικανός, όμως οι εργολάβοι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά του. Η συναλλαγή δεν έχει καταχωρηθεί προς το παρόν στα δημόσια αρχεία.

Περίπου το 80% των 209 κατοικιών του πύργου έχει πωληθεί, ανάμεσά τους και τα τέσσερα ρετιρέ. Εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, οι εργολάβοι ολοκλήρωσαν 112 συμβόλαια, με μεγάλο αριθμό από αυτά να έχουν συναφθεί ψηφιακά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024