Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι να χαρίσουμε φέτος στο άλλο μας μισό;

Τι να χαρίσουμε φέτος στο άλλο μας μισό;

Διαλέγουμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τον άνθρωπο που ομορφαίνει την καθημερινότητά μας

Είτε είναι τα πρώτα, είτε τα τριακοστά Χριστούγεννα που θα κάνουμε μαζί, το δώρο που θα διαλέξουμε φέτος για το ταίρι μας είναι ίσως πιο σημαντικό από ποτέ. Καθώς αποχαιρετάμε το 2020 και υποδεχόμαστε μια χρονιά που υπόσχεται να είναι πιο φωτεινή, τα πακέτα κάτω από το δέντρο θα γίνουν άλλη μια πηγή χαράς και αισιοδοξίας και μια χειροπιαστή απόδειξη της αγάπης μας. Τι να διαλέξουμε λοιπόν; Gadget τελευταίας τεχνολογίας, συσκευές που θα ομορφύνουν το πρωινό του ή μία στυλάτη τσάντα για τα επόμενα ταξίδια της; Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και όλα θα κριθούν από τον μοναδικό χαρακτήρα του ή της συντρόφου μας.

Και για να εμπνευστούμε ακόμη περισσότερο, όση ώρα αναζητάμε την τέλεια επιλογή θα ακούμε τις καλύτερες playlist με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Γιατί η μουσική πάντα καταφέρνει να μας βάλει στην κατάλληλη διάθεση!

Τα καλύτερα δώρα για εκείνη που…

…λατρεύει τη γυμναστική

Προτιμά το τρέξιμο, την ποδηλασία ή το κολύμπι; Όποια και αν είναι η απάντηση, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψει το Apple Watch Series 3 που θα τη βοηθήσει να υπολογίσει με ακρίβεια τις επιδόσεις της στην προπόνηση λεπτό προς λεπτό, ακόμη και κάτω από τον πιο δυνατό ήλιο, χάρη στην πιο φωτεινή οθόνη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Apple. Παράλληλα, θα μπορεί να παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς της σε βάθος χρόνου, αλλά και να επιλέξει ανάμεσα σε 12 διαφορετικά προγράμματα άσκησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Και φυσικά, ο κομψός, λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του και τα όμορφα χρώματα στις ενδείξεις, θα την κάνουν να μην το βγάζει ποτέ από το χέρι της.

…δεν χορταίνει ταξίδια

Ευρύχωρη, ρετρό και σε λαχταριστό κόκκινο του κρασιού, η τσάντα πλάτης American Vintage θα γίνει το πιο αγαπημένο της αξεσουάρ. Ικανή να μεταφέρει όλα όσα χρειάζεται για την καθημερινότητά της, αλλά και να τη συνοδεύσει σε σύντομες εξορμήσεις, και γεμάτη με θήκες και εξωτερικές τσέπες για να βρίσκει τα πάντα με ευκολία, θα είναι το backpack που θα έχει πάντα μαζί της.

…θέλει να είναι πάντα σε σύνδεση

Καριερίστα, δημιουργός περιεχομένου στα social media ή φανατική gamer; Μήπως όλα τα παραπάνω; Ό,τι και αν ψάχνει η σύντροφός σας από το κινητό της, θα το βρει στο νέο Xiaomi Mi Note 10 Lite, με την τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα τον Sony IMX 686 στα 64MP σε συνδυασμό με 8MP ultra wide-angle, 5MP depth sensor και 2MP macro sensor που θα της επιτρέπει να τραβά φωτογραφίες με 12 φορές υψηλότερη ανάλυση από την 4Κ και selfie κάμερα με αισθητήρα 32MP για να σας στέλνει τα πιο ευκρινή χαμόγελα όταν είστε μακριά. Ο κορυφαίος οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 730G με χρονισμό έως 2.2 GHz προσφέρει πανίσχυρες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, για τα games και τα επαγγελματικά video meetings, ενώ τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB μνήμης RAM, θα την κάνουν να ξεχάσει τη φράση «κόλλησε το κινητό μου». Άλλα δύο μεγάλα plus; Η τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία με διάρκεια 2 ημερών (και χρόνο φόρτισης 65 λεπτών) και –φυσικά- τα εκπληκτικά χρώματα που μετατρέπουν το smartphone σε κανονικό αξεσουάρ.

…ακούει πάντα μουσική

Στην προπόνηση, στο δρόμο για τη δουλειά, την ώρα που διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο, η σύντροφός σας δεν μπορεί να διανοηθεί την απουσία μουσικής. Και δεν χρειάζεται να το κάνει, αφού τα Mi True Wireless Earphone 2s της Xiaomi έρχονται μαζί της παντού, χωρίς ενοχλητικά καλώδια να μπλέκονται στα ρούχα, την τσάντα ή –εσχάτως- στη μάσκα της. Με τη διάρκεια της μπαταρίας να αγγίζει τις πέντε ώρες, δεν υπάρχει λόγος να στερηθεί τους αγαπημένους της ήχους ούτε λεπτό.

…δε θέλει να γυρίσει στο γραφείο

Την τηλεργασία πολλές αγάπησαν, όμως ο ηλεκτρονικός τους εξοπλισμός μπορεί να μην τις βοηθά να ανταποκριθούν όπως θα ήθελαν. Αν η κοπέλα σας θέλει να μεταφέρει το γραφείο στο σπίτι επί μονίμου βάσεως, το MateBook D14 της Huawei αποτελεί ιδανική επιλογή. Με το βάρος του να φτάνει μόλις τα 1,38 κιλά και το πάχος του τα 15,9mm, είναι ικανό να την ακολουθήσει παντού με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Ο προηγμένος 4πύρηνος επεξεργαστής Ryzen 5 3500U με χρονισμό στα 2.1 GHz σε συνδυασμό με τα 8GB DDR4 μνήμης RAM και τα 512GB SSD σκληρού δίσκου τα καταφέρνουν άψογα ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες, με την υψηλή απόδοση γραφικών που εγγυάται η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon Vega 8. Και αν μια οθόνη δεν της είναι αρκετή, η σειρά MateBook D14 διαθέτει τεχνολογία Huawei Share, που με ένα μόνο άγγιγμα το ενώνει με το Huawei κινητό της, για να δημιουργήσει μια ενιαία, σούπερ συσκευή.

…τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες

Δεν νομίζετε ότι ήρθε η στιγμή η ερασιτέχνης φωτογράφος της καρδιάς σας να αποκτήσει και το κατάλληλο εργαλείο; Η compact camera Canon Powershot SX420 IS, με το απίστευτα υψηλό οπτικό zoom 42x & 20 Megapixel θα της επιτρέψει να αποτυπώσει ό,τι της τραβήξει την προσοχή, όσο μακριά και αν βρίσκεται. Παράλληλα, η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών θα της χαρίσει ακριβείς λήψεις ακόμη και αν δεν έχει το πιο σταθερό χέρι στον κόσμο, ενώ η οθόνη LCD 3” θα τη βοηθήσει να τραβήξει φωτογραφίες από κάθε γωνία, αλλά και δυναμικές φωτογραφίες και video HD 720p.

Τα καλύτερα δώρα για εκείνον που…

…δεν ξεκολλάει από το κινητό του

Το gaming του συντρόφου σας θα γίνει πιο απολαυστικό από ποτέ, χάρη στο Samsung Galaxy A71 με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 730G με χρονισμό έως και 2,3GHz, οποίος σε συνδυασμό με τα 6GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 512GB μέσω microSD, δεν κολλάει πουθενά. Με οθόνη Super AMOLED Plus στις 6,7 ίντσες, ανάλυση Full HD+ (1080×2400) το πιθανότερο είναι ότι θα μετατραπεί και στην αγαπημένη του επιλογή για να απολαμβάνει ταινίες στο κρεβάτι. Και το τετραπλό σύστημα καμερών αισθητήρων 64MP f/1.8 & 12MP f/2.2 (Ultra Wide) & 5MP f/2.4 (Macro) & 5MP f/2.2 (Depth) θα σας επιτρέψει να τραβήξετε τις πιο εντυπωσιακές κοινές φωτογραφίες και βίντεο.

…λατρεύει το gaming

Αν ψάχνετε το τέλειο δώρο για έναν φανατικό gamer, μπορείτε να σταματήσετε εδώ. Το Lenovo Legion 5 θα απογειώσει την εμπειρία του, χάρη στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασυναγώνιστο. Οι ταχύτητες που τρέχει είναι ασύλληπτες, με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Ryzen 7-4800H που φτάνει στα 4.2 GHz σε Turbo Boost και την εξελιγμένη ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB. Σε αυτά προσθέστε την ταχύτατη μνήμη RAM DDR4 16 GB και θα αντιληφθείτε ότι πρόκειται για ένα πραγματικό… κτήνος που στέκεται ψηλά στα δύσκολα! Επιπλέον, ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 512GB SSD θα του χαρίσει αστραπιαίες ταχύτητες και ατέλειωτο αποθηκευτικό χώρο, ενώ η κρυστάλλινη FHD IPS οθόνη 15.6″ με anti-glare τεχνολογία και 120Hz refresh rate θα κρατά τα μάτια του ξεκούραστα ακόμη και μετά από ώρες ατέλειωτου gaming.

…επιλέγει μόνο μονοποικιλιακούς

Μετά τη δική σας, η σημαντικότερη σχέση του συντρόφου σας είναι εκείνη με τον καφέ. Φέτος, θα τις απολαύσει και τις δύο περισσότερο από ποτέ, αφού τα κοινά σας πρωινά θα μυρίζουν πεντανόστιμο εσπρέσο, που θα ετοιμάζει στην καφετιέρα Espresso Arielli km-501r. Με αντλία 15 bar, αναλογικό θερμόμετρο, κουμπιά με ενδεικτικές λυχνίες, μετρητή θερμοκρασίας και ακροφύσιο ατμού, κάθε κούπα θα είναι γεμάτη λαχταριστά αρώματα και πλούσια γεύση. Ο εξαιρετικά εύκολος καθαρισμός της μηχανής, που διαθέτει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού και αποσπώμενο δίσκο, ανήκει σίγουρα στα plus –όπως και οι κορυφαίες προδιαγραφές ασφαλείας, που προστατεύουν από την υπερθέρμανση και την υπερπίεση.

…θέλει τα πιο σύγχρονα gadgets

Τι θα του άρεσε περισσότερο; Laptop ή tablet; Και γιατί όχι και τα δύο; Το Microsoft Surface Pro 7, του προσφέρει ακριβώς αυτό. Το υβριδικό μηχάνημα είναι ταυτόχρονα ένα ταχύτατο laptop και ένα εξαιρετικά βολικό tablet, αφού η οθόνη αφής αποσπάται από το πληκτρολόγιο. Με ανάλυση 2736×1824, επεξεργαστή Core Intel Core i5, 8GB RAM και δίσκο SSD με χωρητικότητα 256GB είναι ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε του καθημερινή ανάγκη.

…έχει οικολογική συνείδηση

Πώς θα σας φαινόταν αν το φετινό σας δώρο για τον σύντροφό σας ήταν η δυνατότητα να μετακινείται με άνεση και ασφάλεια στην πόλη, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον; Αυτό ακριβώς του προσφέρει το ηλεκτρικό πατίνι ERT-010, το οποίο μάλιστα διαθέτει και αποσπώμενο κάθισμα για να μην ταλαιπωρείται ούτε στο ελάχιστο. Εξοπλισμένο με μοτέρ 350 W, είναι ικανό να κινηθεί σε τρεις ταχύτητες: Slow έως 15 χλμ/ώρα, Mid έως 25 χλμ/ώρα ή Fast έως 35 χλμ/ώρα. Χάρη στο χειροκίνητο μπροστινό δισκόφρενο μπροστά και πίσω και το σύστημα ρύθμισης τριών σημείων, οι μετακινήσεις του δεν θα είναι μόνο γρήγορες αλλά και ασφαλείς. Το πατίνι είναι ιδανικό για καθημερινή, σκληρή χρήση και μπορεί να σηκώσει έως και 120 κιλά.

Εκατομμύρια επιλογές στα χέρια μας

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το άλλο μας μισό. Για αυτό και θέλουμε να έχουμε μπροστά μας όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, για να διαλέξουμε την καλύτερη. Εμείς επιλέξαμε για τις αγορές μας το online πολυκατάστημα Public.gr, όπου βρήκαμε εκατομμύρια είδη, από βιβλία και συσκευές μαγειρικής, μέχρι gadget και επιτραπέζια παιχνίδια, από περισσότερα από 2.000 καταστήματα –και σε πολύ χαμηλές τιμές. Εκτός από εμάς, δώρα από τα Public φέτος επέλεξαν και οι αγαπημένοι μας Αντίνοος Αλμπάνης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς, Ελιάννα Χρυσικοπούλου, Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν ήδη παρουσιάσει τα αγαπημένα τους στη σελίδα του Public στο Facebook.

Και αν το ταίρι σας ανήκει στη συνομοταξία εκείνων που κοιτάζουν πρώτα… την κάρτα αλλαγής και μετά το δώρο, μπορείτε να το αφήσετε να επιλέξει αυτόνομα, χαρίζοντάς του την ηλεκτρονική δωροκάρτα e-gift card του Public, με το ποσό που θα επιλέξετε. Μαζί της, δώστε του και τις δικές σας ιδέες για την καλύτερη αξιοποίησή της, ώστε να ξέρει ότι αφιερώσατε σκέψη και καλή διάθεση!

Ανακαλύψτε αμέτρητες ιδέες για συναρπαστικά δώρα εδώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024