Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μπορεί να έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο πρώτος έλληνας Bachelor, ωστόσο πριν λίγα χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.

Η προσωπική του ζωή είχε βρεθεί και τότε στο φως της δημοσιότητας, καθώς τότε είχε σχέση με την καλλονή Ντιάνα Χομτζίλα, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ.

Οι δυο τους ήταν αρκετά χρόνια μαζί και μάλιστα, έφτασαν στο στάδιο της συγκατοίκησης θέλοντας έτσι να μοιραστούν την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλ, η σχέση τους ολοκληρώθηκε μετά από έναν μεγάλο καβγά, αφού στη σχέση τους υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως η ζήλια και ο ανταγωνισμός.

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να βρει έναν νέο έρωτα μέσα από το The Bachelor. Εκείνος και η κοπέλα που κέρδισε τελικά την καρδιά του, η Νικολέτα Τσομπανίδου, απολαμβάνουν πια την κοινή πορεία τους εκτός ριάλιτι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και η Νικολέττα κέρδισε το εντυπωσιακό μονόπετρο και φυσικά την καρδιά του Παναγιώτη με τον οποίο θα αρχίσουν μια νέα ζωή.

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα είχε μπει στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη, κάτι που τελικά και κατάφερε.

Το ζευγάρι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν λείπουν και οι φήμες που θέλουν τους δυο τους να έχουν ήδη χωρίσει.

Φήμες που ωστόσο και οι δύο επιμένουν να διαψεύδουν, δηλώνοντας μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης full in love.