Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor : Ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου;

The Bachelor : Ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου;

To ζευγάρι που έσμιξε μέσα από το ριάλιτι αγάπης The Bachelor προσπαθεί να αποδείξει με κάθε τρόπο τον έρωτα του και αυτό γίνεται φανερό και στα social media

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος έλληνας Bachelor, αποφάσισε πως η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η Νικολέττα Τσοπανίδου.

To ζευγάρι που έσμιξε μέσα από το ριάλιτι αγάπης The Bachelor θέλει να δείξει με κάθε τρόπο τον έρωτα του και αυτό γίνεται φανερό και στα social media.

Μάλιστα, η Νικολέττα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία ήταν οι δύο τους αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας.

Ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου;

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν, πoυ θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέττα Τσομπανίδου να έχουν ήδη χωρίσει και να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άλλης κοπέλας που είδαμε στο ριάλιτι και συγκεκριμένα στην Μαρίνα Λικμέτα.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι που γεννήθηκε στο ριάλιτι να έχει ήδη χωρίσει παρά την κοινή εμφάνιση του Βασιλάκου με την Νικολέτα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Κάπου εκεί, ο Παναγιώτης, αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις φήμες.

Στο λογαριασμό της Νικολέτας στο Instagram που μετρά 160.000 followers, η ίδια και ο Bachelor, αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024