Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε τον κοροναϊό και επέστρεψε σπίτι του μετά από 42 μέρες

Νίκησε τον κοροναϊό και επέστρεψε σπίτι του μετά από 42 μέρες

Ο 52χρονος Στέφανος Στεφανου γύρισε σπίτι του νικητής. Πάλεψε 42 ολόκληρες ημέρες με τον κορωνοϊό στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Ο 52χρονος Στέφανος Στεφανου γύρισε σπίτι του νικητής. Πάλεψε 42 ολόκληρες ημέρες με τον κοροναϊό στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Και χθες επέστρεψε κοντά στην γυναίκα και του δυο του παιδιά να κρατήσει την υπόσχεσή του. Να βάλει εκείνος το αστέρι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στις 8 Νοεμβρίου ο Στέφανος Στεφάνου, μεταφέρθηκε με βαριά συμπτώματα κοροναϊού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ολομόναχος και φοβισμένος.  Δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε.

Φύλακας άγγελος του η Ιλιά, μια νοσηλεύτρια που του κρατούσε το χέρι στην εντατική του νοσοκομείου και του έλεγε πως θα βγει νικητής.

Ο Στέφανος Στεφάνου ήταν ο ασθενής Νο 3 για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Έπειτα από 42 μέρες υγιής και τρισευτιχισμένος επέστρεψε στο σπίτι του.

Η σύζυγός του καθημερινά στη μια το μεσημέρι ενημερωνόταν από το προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Covid free πια και 16 κιλά πιο αδύνατος, ο κ. Στεφάνου ευχαριστεί το προσωπικό της κλινικής αναπνευστικής ανεπάρκειας του «Σωτηρία» που τον κράτησε στη ζωή.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024