Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Διαβατήριο εμβολίου περνάει με νομοσχέδιο η Γαλλία

Κοροναϊός : Διαβατήριο εμβολίου περνάει με νομοσχέδιο η Γαλλία

Γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ψηφισθεί νομοσχέδιο για την υγεία για την επέκταση των συνθηκών έκτακτης ανάγκης και βάζει «από την πίσω πόρτα» το διαβατήριο εμβολίου

Γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ψηφισθεί νομοσχέδιο για την υγεία για την επέκταση των συνθηκών έκτακτης ανάγκης και βάζει «από την πίσω πόρτα» το διαβατήριο εμβολίου.

Οι ρυθμιστικές αρχές της Γαλλίας αναμένεται να έχουν εγκρίνει το εμβόλιο κατά της COVID-19 των Pfizer/BioNTech έως τις 26 Δεκεμβρίου μετά την έγκρισή του από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

Η Γαλλία προγραμματίζει να αρχίσει το πρόγραμμά της εμβολιασμών κατά της COVID-19 την Κυριακή. Ο Βεράν επανέλαβε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το νέο στέλεχος του κοροναϊού που εντοπίστηκε στη Βρετανία κυκλοφορεί στη Γαλλία.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, άρχισε να αναζοπυρώνεται το ζήτημα με το «διαβατήριο εμβολίου». Γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ψηφισθεί νομοσχέδιο για την υγεία για την επέκταση των συνθηκών έκτακτης ανάγκης και βάζει «από την πίσω πόρτα» το διαβατήριο εμβολίου.

«Έξι ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της εκστρατείας του εμβολιασμού η κυβέρνηση κατέθεσε σχέδιο νόμου στο οποίο περιέχεται άρθρο που δίνει τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να επιλέγει τις συνθήκες στις οποίες χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολίου».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024