Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα δώρα για… γκατζετάκηδες

Τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα δώρα για… γκατζετάκηδες

Φανατικός gamer ή δημιουργός περιεχομένου για τα social media; Σε όποια «φυλή» γκατζετάκηδων και αν ανήκει ο μπαμπάς, ο αδερφός ή η κολλητή σας, έχουμε το δώρο που θα τους ικανοποιήσει.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τον δικό σας φιλικό κύκλο, όμως μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι δικοί μας φίλοι δεν θα έλεγαν ποτέ όχι σε ένα ακόμη gadget τελευταίας τεχνολογίας. Για αυτό και τα δώρα μας για τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πιο high tech από ποτέ. Είτε πρόκειται για τον κολλητό που χρειάζεται επειγόντως ένα καινούργιο laptop, είτε για την ξαδέρφη που εδώ και καιρό σκέφτεται να αποκτήσει το δικό της smart watch, όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Ποια μοντέλα, όμως, θα επιλέξουμε και από πού θα τα προμηθευτούμε;

Smartphone από άλλο γαλαξία

Φωτογραφίες σαν από επαγγελματική κάμερα και μνήμη που δεν σταματά ποτέ, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που έφεραν το Samsung Galaxy A41 στην λίστα δώρων για τους αγαπημένους μας. Με οθόνη Infinity-U Super AMOLED FHD+ στις 6.1 ίντσες και ανάλυση 1080×2400 pixels, το σκρολάρισμα γίνεται πιο όμορφο και ευχάριστο από ποτέ. Και φυσικά, προκαλεί για ατέλειωτο gaming, χάρη στον προηγμένο 8πύρηνο επεξεργαστή, τα 4GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 512GB μέσω microSD. Μην εκπλαγείτε αν η παρουσία του παραλήπτη του δώρου σας στα social media αυξηθεί σημαντικά: Με τρεις κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κάθε «κλικ» θα είναι άξιο να ανεβαστεί.

Το ομορφότερο laptop της αγοράς

Ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση, το νέο Apple MacBook Air 13.3” (2020) είναι παράλληλα και το πιο όμορφο laptop που έχουμε δει εδώ και καιρό. Ο επεξεργαστής Intel Core i5, χρονισμένος στα 1.1 GHz, επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, ενώ τα 8 GB LPDDR4X RAM στα 3733MHz εξασφαλίζουν αντοχή ακόμη και στο βαρύτερο πρόγραμμα. Η οθόνη Retina εντυπωσιάζει με την ανάλυση και την ποιότητα εικόνα της, ενώ παραμένει ξεκούραστη για το μάτι και, φυσικά, το εύχρηστο λειτουργικό σύστημα που έκανε διάσημη την Apple για άλλη μια φορά δεν απογοητεύει. Σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χρώματά του, είναι το δώρο που όλοι μας θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το δέντρο.

Μουσική παντού

Εύχρηστα, εξαιρετικά φορητά και καλαίσθητα, τα Mac Audio BT Style 3000 είναι η καλύτερη επιλογή για τους φίλους που δεν μπορούν να διανοηθούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς μουσική. Με υποδοχή για κάρτα SD, επιτρέπουν στο χρήστη να έχει πάντα διαθέσιμα τα τραγούδια που θέλει, ενώ η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει ασταμάτητη ακρόαση σε υψηλή ποιότητα ήχου ακόμη και για 10 ώρες. Αναφέραμε ότι είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά χρώματα;

Ρολόι με αντοχές

Οι fit φίλοι θα λατρέψουν το Samsung Galaxy Fit E για τον όμορφο, απλό σχεδιασμό και το πολύ χαμηλό βάρος του. Όμως θα κολλήσουν μαζί του για τη διάρκεια της μπαταρία του και την στρατιωτικού τύπου ανθεκτικότητά του, ακόμη και σε νερό 5ΑΤΜ. Και δεν θα διευκολύνει μόνο τις προπονήσεις τους: Θα τους ενημερώνει για κάθε χαμένη κλήση και θα τους ειδοποιεί για τις υπενθυμίσεις που έχουν καταχωρήσει, ακόμη και αν το κινητό τους έχει μείνει στο σπίτι. Παράλληλα, θα καταγράφει τους καρδιακούς τους παλμούς, για να τους βοηθά να κρατούν τα πάντα υπό έλεγχο την ώρα της προπόνησης και θα τους δείξει τον δρόμο για καλύτερο ύπνο, ανιχνεύοντας τις κινήσεις του σώματός τους ενώ κοιμούνται.

Το πιο… ευλύγιστο laptop

Laptop ή tablet; Δεν υπάρχει λόγος να επιλέξετε, αφού μπορείτε να χαρίσετε και τα δύο σε ένα, με τη μορφή του Dell Inspirion 5491. Η κομψή και λεπτή εμφάνισή του δείχνει ωραία σε κάθε χώρο, ο μηχανισμός ανάκλισής του εξασφαλίζει άνεση και αντοχή, ενώ η εκπληκτική FHD οθόνη αφής 14” μεταμορφώνει προς το καλύτερο την εμπειρία του laptop. Και ακόμη και αν το δώρο σας προορίζεται για ένα φίλο που αγαπά το gaming ή χρησιμοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα, ο προηγμένος 4πύρηνος Intel Core i5 10ης γενιάς με χρονισμό έως 4.2 GHz σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM και τα 512GB SSD σκληρού δίσκου θα του δώσουν αυτό που χρειάζεται.

Πανίσχυρο σε όλα

Το νέο θαύμα της Xiaomi δεν είναι άλλο από το Redmi Note 9 Pro (64GB) που επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε επίπεδο. Από την τετραπλή κάμερα επιπέδου flagship στα 64ΜΡ, μέχρι τις εξελιγμένες προδιαγραφές ασφαλείας και την ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας, κάθε χαρακτηριστικό του smartphone είναι φτιαγμένο για να εντυπωσιάσει το χρήστη. Και μπορεί το βαθύ πράσινο χρώμα του να είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει, όμως στο τέλος είναι ο πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 720G που θα κάνει τον παραλήπτη του δώρου σας να σας ευχαριστεί.

Ας αφήσουμε τα πήγαινε-έλα

Ακόμη και αν οι αγορές μας πραγματοποιηθούν δια της ηλεκτρονικής οδού, τα… πέρα-δώθε από το ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο άλλο δεν είναι ούτε βολικά, ούτε συμφέροντα. Για αυτό και προτιμάμε ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα που μπορούν να μας προσφέρουν ό,τι και αν βάλουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε να δωρίσουμε. Για παράδειγμα, στο Public.gr θα βρούμε εκατομμύρια προϊόντα, από βιβλία μέχρι συσκευές μαγειρικής και από laptop μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια, από περισσότερα από 2.000 καταστήματα –εξασφαλίζοντας έτσι και τις καλύτερες τιμές.

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη το επέλεξαν για να διαλέξουν δώρα για τους δικούς τους φίλους, τα οποία και μας παρουσιάζουν μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook.

Δεν έχετε αποφασίσει ακόμη ή μήπως ξέρετε ότι ο αποδέκτης του δώρου σας προτιμά να διαλέγει μόνος του τα αντικείμενα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά του; Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, λύση υπάρχει και λέγεται e-gift card. Η ηλεκτρονική δωροκάρτα του Public φτάνει στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα σε λίγα λεπτά, με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξετε. Και, αν το επιθυμείτε, μπορεί να συνοδεύεται από δικές σας, αυτοσχέδιες ιδέες που θα την κάνουν ακόμη πιο προσωπική!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για συναρπαστικά δώρα εδώ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024