Επιλέγοντας το leasing αντί της αγοράς του νέου μας αυτοκινήτου, μπορούμε να βγούμε σημαντικά κερδισμένοι

Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος του έτους, οι οδηγοί μοιράζονται ένα κοινό άγχος. Πρόκειται, φυσικά, για τον «βραχνά» των τελών κυκλοφορίας, που δυστυχώς κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει. Ή μάλλον, σχεδόν κανείς μας, αφού υπάρχει και μια κατηγορία οδηγών που έχει απαλλαγεί προ πολλού από αυτό, αλλά και από άλλα κόστη: Εκείνοι που έχουν επιλέξει τη λύση του leasing αυτοκινήτου. Και όχι, δεν πρόκειται πάντα για εταιρικά οχήματα. Με την πάροδο των ετών, όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι το leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες δεν είναι υπηρεσία… πολυτελείας, αλλά μπορεί να καταστεί εξαιρετικά συμφέρον, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να οδηγούμε το όχημα των ονείρων μας. Τουλάχιστον, αν επιλέξουμε την κατάλληλη εταιρεία.

Γιατί leasing;

Τι μπορούμε, όμως, να κερδίσουμε επιλέγοντας τη μακροχρόνια μίσθωση έναντι της αγοράς; Από την άνεση και τη σιγουριά που μας προσφέρει η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουν οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως για παράδειγμα η Avis, μέχρι και την εξοικονόμηση χρημάτων, είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσουμε ότι το leasing είναι πράγματι η λύση στα προβλήματά μας.

Γιατί μειώνει το κόστος

Η απόκτηση νέου αυτοκινήτου δεν βαρύνεται με υψηλό κόστος αγοράς, ούτε με… αιώνες αποπληρωμής του δανείου. Μέσα από το leasing, ο κάθε οδηγός μπορεί να πάρει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και να πληρώσει μόνο για τα χρόνια που θα το έχει, αντί να συνεχίσει να καταβάλει δόσεις ενώ το όχημά του έχει ήδη αρχίσει να χάνει την αξία του.

Γιατί έχει το καλύτερο… σέρβις

Άλλο ένα σημαντικό κόστος που αποφεύγουμε μέσα από προγράμματα όπως το Avis Leasing, είναι εκείνο του service, το οποίο καλύπτεται από την εταιρεία για όλο το διάστημα του συμβολαίου μας.

Για… αίσια τέλη

Στο μηνιαίο μίσθωμα του αυτοκινήτου μας, το οποίο μας είναι γνωστό εξ αρχής, περιλαμβάνονται όλα τα έξοδά του εκτός από… .τα καύσιμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τα τέλη κυκλοφορίας.

Γιατί δεν κάνουμε συμβιβασμούς

Συνήθως η αγορά αυτοκινήτου συνοδεύεται από μια σειρά από υποχωρήσεις, είτε αυτές αφορούν το μοντέλο είτε τον εξοπλισμό του, προκειμένου να κρατήσουμε την τιμή χαμηλά. Μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου, έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε όποιο μοντέλο επιθυμούμε, με πολύ προνομιακά μισθώματα. Για παράδειγμα, στο myavis.gr μπορούμε να εξερευνήσουμε τα περισσότερα από 100 Top Deals στα τελευταία μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, με πλούσιο εξοπλισμό και το πολύ ανταγωνιστικό μίσθωμα, ώστε να αποκτήσουμε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θέλουμε, με το κόστος που μας εξυπηρετεί.

Γιατί έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις

Και αν ο εξοπλισμός που θέλουμε να έχει το αυτοκίνητό μας είναι ακόμη πιο εξειδικευμένος; Μέσα από το on-line/real-time Configurator της Avis μπορούμε να «φτιάξουμε» το δικό μας όχημα, διαμορφώνοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του και επιλέγοντας κατασκευαστή, μοντέλο, καύσιμο, εξοπλισμό και διάρκεια, προκαταβολή, χιλιόμετρα..

Γιατί πλέον υπάρχει και το leasing μεταχειρισμένων

Με τη μακρά εμπειρία της στο χώρο του αυτοκινήτου, η Avis αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς την ανάγκη για νέες, ευέλικτες λύσεις. Μέσα από το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη πιο προνομιακά, σταθερά μηνιαία μισθώματα, αλλά και όλες τις υπηρεσίες που έχουμε συνδέσει με την Avis, όπως δωρεάν ασφάλεια, service και τέλη κυκλοφορίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το αυτοκίνητο που επιθυμούμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και μοντέλων, αλλά και τη διάρκεια της μίσθωσης (24 ή 36 μήνες). Από εκεί και έπειτα, η Avis αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία για να μας εξασφαλίσει μακροχρόνια μίσθωση, οικονομικά, ευέλικτα και αξιόπιστα.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr