Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα συνεργασία της Westnet στις οικιακές συσκευές

Νέα συνεργασία της Westnet στις οικιακές συσκευές

Η Μαρία Κωστοπούλου, Commercial Manager Home Appliances της Westnet μίλησε στο in.gr για τις κινήσεις της εταιρείας στην κατηγορία των οικιακών συσκευών

Έχοντας παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά ήδη από το 2005 όσο και στην Κύπρο από το 2017, ως διανομέας τεχνολογικών προϊόντων, η Westnet, γνωστή για τις διεθνείς συνεργασίες, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει, προχωράει στην ενδυνάμωση της κατηγορίας των οικιακών συσκευών με μια νέα πολύ σημαντική συνεργασία.

Η AMICA Group, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οικιακών συσκευών στην Πολωνία και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας, αξιόλογα βραβεία για τον προηγμένο σχεδιασμό των προϊόντων της και σημαντικά μερίδια στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, έρχεται να προστεθεί σε μια ευρεία λίστα σημαντικών συνεργατών της Westnet, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει σημαντικά στην κατηγορία των οικιακών συσκευών.

Για αυτή τη νέα σημαντική συνεργασία μίλησε στο in.gr η κ. Μαρία Κωστοπούλου, Commercial Manager Home Appliances της Westnet.

Κυρία Κωστοπούλου, πείτε μας δύο λόγια για τη νέα συνεργασία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στο δίκτυο συνεργατών της Westnet την AMICA Group, η οποία με την ισχυρή της τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της στην κατηγορία των ελεύθερων και εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας θα εμπλουτίσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας στις οικιακές συσκευές. Η νέα αυτή συνεργασία επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στο δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η συμφωνία σας με την AMICA Group;

Η συνεργασία της Westnet με την AMICA Group αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των προϊόντων AMICA και συγκεκριμένα τις κατηγορίες ελεύθερες κουζίνες, εντοιχιζόμενοι φούρνοι και εστίες, ενώ στο μέλλον αναμένεται να προστεθούν φούρνοι μικροκυμάτων και απορροφητήρες.

Τι σας οδήγησε στην προσθήκη της AMICA Group στο χαρτοφυλάκιό σας;

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, η AMICA Group έχει καταφέρει να αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες ευρωπαϊκές επιλογές στον τομέα των οικιακών συσκευών. Πεντακόσια εκατ. καταναλωτές σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ αυτών απαιτητικές αγορές όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Σκανδιναβικές χώρες, εμπιστεύονται τα προϊόντα της Amica, με τις εξαγωγικές πωλήσεις του Ομίλου να ξεπερνούν το 70%.

Ο πολωνικός Όμιλος, απασχολεί περισσότερους από 3.100 εργαζομένους, ενώ ετησίως παράγει 1,6 εκατ. κουζίνες και φούρνους και περισσότερες από 500.000 εστίες. Στο χαρτοφυλάκιό του εντάσσονται τέσσερα brands, ενώ συνεργάζεται και με πολλά ιδιωτικά σήματα.

Ο μετασχηματισμός του retail, σε συνδυασμό με την πανδημία του covid-19, έχουν φέρει πολλές αλλαγές στην αγορά. Πως βλέπετε το 2021;

Η νέα πραγματικότητα του  omni channel retail και η αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων καθιστά απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών ολόκληρου του supply chain, ενισχύοντας τη θέση των εταιρειών διανομής που διαθέτουν την τεχνογνωσία που απαιτείται ώστε να επιτυγχάνεται μείωση του κόστους και του χρόνου ολοκλήρωσης του κύκλου παραγωγής -κατανάλωσης. Τόσο η εξειδικευμένη γνώση στη διανομή άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, όσο και η παρουσία της Westnet σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και η ισχυρή της θέση σε 62 χώρες με τη διανομή των μπαταριών TOSHIBA, μας κάνουν αισιόδοξους και για το 2021.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024