Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβόλιο κοροναϊού: Τα δεδομένα και οι τελευταίες εξελίξεις στη «Βαβέλ» Τρίτη στις 00:10

Εμβόλιο κοροναϊού: Τα δεδομένα και οι τελευταίες εξελίξεις στη «Βαβέλ» Τρίτη στις 00:10

Ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι και τι θα γίνει με όσους αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα; Τι λένε οι ειδικοί για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, αλλεργίες ή αυτοάνοσα; Οι υπερκαταψύκτες και οι επιφυλάξεις των υγειονομικών. Πότε θα ξεκινήσουν τα εμβόλια στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων;

Η παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας. Ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός των πολιτών στην Ελλάδα. Στη «Βαβέλ», αυτή την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 00:10 στο MEGA, o Νίκος Φιλιππίδης παρουσιάζει όλα τα τελευταία δεδομένα. Εμβόλιο και μεταλλάξεις του κοροναϊού.

Ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι και τι θα γίνει με όσους αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα; Τι λένε οι ειδικοί για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, αλλεργίες ή αυτοάνοσα; Οι υπερκαταψύκτες και οι επιφυλάξεις των υγειονομικών. Πότε θα ξεκινήσουν τα εμβόλια στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων; Η ηλεκτρονική διαδικασία και η ενημέρωση με SMS.

Ο καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών του ΜΙΤ και βραβευμένος από τον Μπάρακ Ομπάμα, Μανώλης Κέλλης παγκοσμίως αναγνωρισμένος στον τομέα της γονιδιωματικής Ιατρικής μιλάει στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις με το εμβόλιο.

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Ατσαλάκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς  και  οι βουλευτές της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«ΒΑΒΕΛ» – ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Παρουσίαση: Νίκος Φιλιππίδης

Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός

#megatv  #babel

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024