Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα

Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή την βράβευση του από τον Πύρρο Δήμα δημοσίευσε στα social media ο Χρήστος Μάστορας, στέλνοντας, για ακόμα μια φορά, ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή την βράβευση του από τον Πύρρο Δήμα δημοσίευσε στα social media ο Χρήστος Μάστορας, στέλνοντας, για ακόμα μια φορά, ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος MEΛISSES κατέκτησε με το «Δεν Έχω Ιδέα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και «σάρωσε» σε digital streams, YouTube views και ραδιοφωνικό airplay, το βραβείο «τραγούδι της χρονιάς» στα φετινά MAD VMA που θα προβληθούν τηλεοπτικά από το MEGA το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και παρέλαβε από τον Ολυμπιονίκη το αγαλματίδιο.

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα

«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο…

Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα.

Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε  με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα  χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”.

Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας… Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την βράβευση.

Και κατέληξε: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι  μόνο στις εθνικές μειονότητες.  Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό.

Σε βγάζουν απ΄το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν  ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».


Οι διαδικτυακοί του φίλοι γέμισαν την ανάρτηση με likes και σχόλια, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η παγκόσμιου φήμης Rita Wilson, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μαζί, από την Panik Records, το διεθνές ντουέτο «Let Me Be».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024