Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με την ψυχή στο… στόμα για τον Παναθηναϊκό (73-66)

Νίκη με την ψυχή στο… στόμα για τον Παναθηναϊκό (73-66)

Το μαχητικό Μεσολλόγι ζόρισε όσο δεν πήγαινε τον Παναθηναϊκό, όμως η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με σκορ 73-66.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πολύ δύσκολα του εξαιρετικού Μεσολογγίου με σκορ 73-66 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League παραμένοντας αήττητος και φτάνοντας στο 6-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσουν και μπροστά στο σκορ στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο στο τέλος μίλησε η κλάση του τριφυλλιού, πέφτοντας έτσι στο 3-5.

Κορυφαίοι για τους πράσινους ήταν οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης και Λευτέρης Μποχωρίδης που πέτυχαν 19, 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη πλευρά οι καλύτεροι από το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου ήταν ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, αλλά και ο Τσαντ Μπράουν με 14.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του, καταφέρνοντας εν τέλει να πάρει μια μκρή διαφορά. Στη συνέχεια το Μεσολόγγι ισορρόπησε το ματς και μπόρεσε να μειώσει, όμως το «τριφύλλι» κρατούσε το προβάδισμα.

Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 37-28 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Βόβορα.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου εμφανίστηκαν εξαιρετκοί και πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό καταφέρνοντας μάλιστα κάνουν ένα επιμέρους 19-18 χωρίς όμως να ρίξουν περαιτέρω τη διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν απολαυστικοί περνώντας μπροστά στο σκορ. Όμως ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη.

 

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024