Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαζωνάκης : Εντυπωσιακό φινάλε για το «Σπίτι με το MEGA»

Γιώργος Μαζωνάκης : Εντυπωσιακό φινάλε για το «Σπίτι με το MEGA»

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε για το 2020 η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» φέρνοντας στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τον Γιώργο Μαζωνάκη

 Η εξαιρετική βραδιά συνεχίστηκε με το θρυλικό «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» το οποίος είχε τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους Goin’ Trough και υμνούσε την περιοχή όπου μεγάλωσε, τον Πειραιά.

«Ο πατέρας μου είναι ο άνδρας της γενιάς του. Ευαίσθητος, αυτοδημιούργητος, άξιος στη δουλειά του. Πάντα αφοσιωμένος στο ναυπηγείο του στο Πέραμα. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, εξέλιξε τη δουλειά του, και είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που με τα έργα που έχει αναλάβει προστατεύεται το περιβάλλον και μειώνονται οι ρύποι των πλοίων στην ατμόσφαιρα», λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνοντας μια αναδρομή στην παιδική του ηλικία.

«Η μάνα μου… ορχήστρα ολόκληρη από μόνη της. Και μαέστρος η ίδια. Θυμάμαι να έχει μονίμως ανοιχτό το ραδιόφωνο. Έτσι μεγάλωσα εγώ. Με μουσικό χαλί, που λένε. Μια ζωή κάτι έπαιζε, όσο μακριά και αν ήταν κάποιος του έδινε σημασία, κανένας ήχος δεν έπεφτε κάτω. Έμαθα να ακούω και εγώ, σε πολλά επίπεδα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπε και το κρητικό στοιχείο καθώς ο ερμηνευτής τιμά με κάθε ευκαιρία τον τόπο καταγωγής του. Περήφανος κρητικός όπως είναι κάλεσε στη σκηνή χορευτές οι οποίοι τον συνόδεψαν σε ένα πολύ όμορφο πεντοζάλι.

«Πριν από αρκετά χρόνια, ήρθε ένα παλικαράκι σπίτι μου, γύρω στα 16,5 για να του κάνω τραγούδι. ‘’Θέλω να κάνω τραγούδι’’ μου είπε. Είχε μαζί του ένα ακόμα παλικαράκι. Πάμε να τον ακούσω. Σηκώνεται και το άλλο παιδί. Μου λέει ο Γιώργος «είναι ο πιανίστας μου’’. Τον ρωτάω ‘’γιατί παιδί μου έφερες τον πιανίστα σου;’’ “Κι εάν δεν ξέρετε το τραγούδι μου, να μη μπορέσω να το πω σωστά για να καταλάβετε ποιος είμαι;”. Εκείνη τη στιγμή είπα ότι αυτός έχει γεννηθεί σταρ. Εξακολουθεί να φέρεται να κινείται με το ίδιο ήθος, την ίδια αγάπη, και την ίδια αξιοπρέπεια απέναντι μου. Σαν αυτόν κανένας». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την πρώτη γνωριμία της με τον τραγουδιστή η πρώτη του δασκάλα φωνητικής Άννα Διαμαντοπούλου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης από τους Stavento τραγούδησαν το «Αγαπώ σημαίνει» για το κοινό του MEGA, όπως και το «Ένα θαύμα» από τον ομώνυμο δίσκο.

Με ένα ζεϊμπέκικο που επανέφερε το είδος στα ελληνικά ραδιόφωνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε μια ακόμα μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».

Το «Ώρες μικρές» από το άλμπουμ «Αγαπώ σημαίνει» του 2019 πλημμύρισε το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Μία κατάθεση ψυχής στο grand finale για το 2020 του «Σπίτι με το MEGA» με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

«Ευχαριστώ το μεγάλο κανάλι για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, και την τιμητική πρόσκληση στο grand finale για το 2020 της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». Μια εκπομπή που αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και σεβασμό τη μουσική, τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες. Νιώθω την ανάγκη να πω, και θέλω να ακουστεί, ότι ο πολιτισμός περνάει δύσκολα, όπως περνάνε δύσκολα κα πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας. Ας είμαστε κοντά, όσο μπορεί ο καθένας, στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους μας!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024