Νεκρός μέσα σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 40χρονος δημοτικός υπάλληλος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.
Το σώμα του άντρα βρήκε εθελοντική ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Το πτώμα του είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει το υπηρεσιακό γιλέκο του δήμου Καβάλας, σύμφωνα με το kavalawebnews.gr.
Το πηγάδι στο οποίο βρέθηκε έχει βάθος 10-12 μέτρα και έχει νερό, βρίσκεται δε σε απομακρυσμένη περιοχή του Περιγιαλίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας