Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με θεατές το Australian Open, 80 εκατ. δολάρια το prize money

Με θεατές το Australian Open, 80 εκατ. δολάρια το prize money

Ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι αποκάλυψε ότι το Australian Open του 2021 θα πραγματοποιηθεί με κόσμο στις κερκίδες του Melbourne Park και το prize money που θα μοιραστούν οι παίκτες/παίκτριες θα φτάσει τα 80 εκατ. δολάρια!

Παρουσία θεατών θα πραγματοποιηθεί το Australian Open του 2021, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι.

Ο Αυστραλός παράγοντας επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του τουρνουά από τις 8 έως τις 21 Φεβρουαρίου και τόνισε ότι η πραγματοποίηση της διοργάνωσης θα βοηθήσει την τοπική οικονομία, αλλά και εν γένει το άθλημα του τένις, που έχει πληγεί από την πανδημία.

Παράλληλα, τόνισε ότι το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με θεατές στις κερκίδες του Melbourne Park και αποκάλυψε ότι στις 23/12 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων. Επίσης, ο Κρέγκ Τάιλι μίλησε για τα έπαθλα, τα οποία συνολικά θα φτάσουν τα 80 εκατ. δολάρια, ενώ οι ηττημένοι του 1ου γύρου θα πάρουν το ποσό ρεκόρ των 100,000 δολαρίων!

«Αυτο θα είναι ένα ιστορικό Australian Open, για πολλούς λόγους. Για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια, το τουρνουά θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους παίκτες μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχουν ζήσει.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους για το τουρνουά. Η Κυβέρνηση της Βικτώρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μας δώσει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε το Australian Open το οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο στην οικονομική και πνευματική ανάταση της περιοχής της Μελβούρνης και της Βικτώρια.

Το AO 2021 θα στηρίξει την τοπική κοινωνία, τους προπονητές μας, τους αγρότες μας, την εστίαση και τους παραγωγούς κρασιού, τους μάγειρες, τους καλλιτέχνες και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους χτυπήθηκαν απο τη πανδημία να ανακάμψουν», είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024