Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ούτε τώρα η Σάλκε, κλείνει έναν χρόνο χωρίς νίκη!

Ούτε τώρα η Σάλκε, κλείνει έναν χρόνο χωρίς νίκη!

Η κατρακύλα της Σάλκε δεν έχει τελειωμό, καθώς οι «Βασιλικοί μπλε» ηττήθηκαν εντός έδρας και από την Αρμίνια (1-0), διεύρυναν το τραγικό σερί που έχουν χτίσει και στην επανέναρξη θα κλείσουν έναν χρόνο χωρίς νίκη! Διπλό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ για την Άιντραχτ με 2-0.

Ήταν 17 Ιανουαρίου του 2020, όταν η Σάλκε έπαιρνε το τελευταίο της «τρίποντο» στην Bundesliga… Κι όμως, η Σάλκε από τότε δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει έστω και μια νίκη στο πρωτάθλημα με το σερί της να διευρύνεται στα 29 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2021, οι «Βασιλικοί μπλε» θα γράψουν ιστορία. Μια ιστορία που κανείς από τον σύλλογο δεν θα θέλει να θυμάται. Μετά τη χειμερινή διακοπή της Bundesliga, η Σάλκε θα καταφέρει να κλείσει ακριβώς έναν χρόνο χωρίς νίκη στην Bundesliga! Αδιανόητο και όμως πέρα για πέρα αληθινό…

Στην επιστροφή του Χουμπ Στέφενς για τέταρτη φορά στον πάγκο της ομάδας, η Σάλκε εμφανίστηκε όπως συνηθίζει τον τελευταίο χρόνο. Άνευρη, χωρίς ουσία και για ακόμη μια φορά τελειώνει την αναμέτρηση χωρίς να γεύεται τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δέχτηκαν ακόμη μια «σφαλιάρα». Ο Φάμπιαν Κλος ήταν αυτός που άφησε στον πάτο της βαθμολογίας τη Σάλκε, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 53ο λεπτό, με την Αρμίνια να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη στη δική της μάχη για την παραμονή.

Νίκη προσπέρασης για την Άιντραχτ, καθώς η ομάδα της Φρανκφούρτης «άλωσε» την έδρα της Άουγκσμοουργκ και την άφησε από κάτω. Το αυτογκόλ του Φράμπεργκερ ήταν αυτό που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 53ο λεπτό, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Ίλσανκερ «κλείδωσε» το τρίποντο για τη Άιντραχτ η οποία έφυγε με το 2-0. Στην 9η θέση η ομάδα του Χιούτερ, μια θέση από κάτω η Άουγκσμπουργκ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 0-1

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 1-2

Λειψία – Κολωνία 0-0

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024