Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όρθια» η Φούλαμ στο Νιούκαστλ (1-1)

«Όρθια» η Φούλαμ στο Νιούκαστλ (1-1)

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένα απίθανο αυτογκόλ, μια κόκκινη και ένα πέναλτι, Νιούκαστλ και Φούλαμ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 1-1.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Νιούκαστλ και Φούλαμ στο St James’Park, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να μένουν στο 1-1.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με ένα απίθανο αυτογκόλ του Ρίτσι με το πρόσωπο, κόκκινη για τη Φούλαμ και γκολ με πέναλτι για τις «καρακάξες». Ευχαριστημένες και οι δύο στο τέλος.

Το ματς

Η Φούλαμ ήταν η ομάδα που μπήκε σαφώς καλύτερα στην αναμέτρηση. Οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, με την ομάδα του Πάρκερ να βάζει στα καρέ της τη Νιούκαστλ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η ομάδα της πρωτεύουσας απείλησε δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντάρλοου, ο οποίος νικήθηκε από συμπαίκτη του εν τέλει.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Ρίτσι έστειλε την μπάλα άθελα του με το πρόσωπο στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στη Φούλαμ η οποία ομολογουμένως άξιζε την εξέλιξη αυτήν ακόμη και αν ήρθε απροσδόκητα.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να άνηκε ολοκληρωτικά στη Φούλαμ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Νιουκάστλ ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα.

Μετά από δύο καλές ευκαιρίες, οι «καρακάξες» κατάφεραν να βρουν τη μεγάλη φάση για την ισοφάριση, με τον Κάλουμ Γουίλσον να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Άντερσεν, με τον ποδοσφαιριστή της Φούλαμ να αποβάλλεται και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες…

Από εκεί και έπειτα η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τη Φούλαμ να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να αγωνίζεται επιθετικά ακόμη και με το αριθμητικό μειονέκτημα.

Το σκορ πάντως δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν δίκαιο βαθμό.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024